Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Figurás ajándékdoboz

Készíts saját magad díszcsomagolást az ajándékaidhoz. Itt egy újabb ötlet, amit kipróbálhatsz. Nézd meg ezeket a helyes kis állatka csomagokat.
Tetszik? Oszd meg!

cica ajándékcsomag

A kis csomag alapjának az elkészítéséről már írtam egy másik blogban. Az alap csomag elkészítéséhez használj sablon. A képen bejelöltem szürkével, melyik az a rész, amin változtatni kell ahhoz, hogy különböző formájú füleket kapj.

ajándékdoboz sablon

Ha a szürke részt más más formájúra vágod, akkor lehet kutyus, cica, vagy nyuszi a végeredmény.

Ha nem akarsz sablont nyomtatni, akkor könnyedén tudsz magad is megfelelő méretű sablont készíteni. Hajtsd össze négy részre a papírt. Piros vonallal jelöltem a képen, mit kell megrajzolnod a negyed papírra. Húzd meg a vonalat, majd vágd ki a mintát. Hajtogasd szét a papírt, és már kész is. Így megkapod a saját méretű, és formájú sablonodat.

Ha az alap dobozzal elkészülsz, akkor már csak ki kell díszítened.

kutya ajándékcsomag

Farkincát, lábakat, orrot, és ha kell, akkor nyelvet kell kivágnod kartonból, és színes papírból, majd a dobozkára ragasztani. Végül tegyél szemeket a kis figurára, és rajzold meg filccel a pofikat.


Jó munkát, vidám csomagolást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.