Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fényképes ajándékcsomagolás

Mi lehetne annál személyesebb ajándék, amikor még a csomagolópapír is a közös emlékeket idézi fényképek segítségével?
Tetszik? Oszd meg!

fényképes ajándékcsomagolás

Készíts kis fényképalbum csomagolást az ajándékra. Különösen szép lehet ez egy évfordulóra, vagy születésnap alkalmából. Persze, így az ajándék kicsomagolása késni fog, dehát legalább nagyobb az izgalom, a meglepetés ereje pedig fokozódik.

Olvasd, és nézd meg, hogy készül ez a csomagolás:

1. lépés:Válaszd ki azokat a fényképeket, amelyeket fel akarsz használni.

2. lépés:A csomagolópapírt mérjük a becsomagolni szánt dobozra, és hajtogassuk rá úgy, hogy levéve a hajtás élei láthatóak legyenek.

3. lépés:Egy sablon, és szike segítségével vágj félkör alakú nyílásokat a csomagoló papír felületére ott, ahol majd a képeket szeretnéd kivillantani.  

4. lépés: Ragaszd fel a képeket a csomagolópapír hátoldalára úgy, hogy a lenyíló félkörökön látható legyen az a részlet, amelyet szeretnéd.

5. lépés: Az éleket figyelembe véve csomagold be az ajándékot a csomagolópapírral.

6. lépés: A félköröket hajtogasd le, igazítsd el az ajándék felületén.

7. lépés: Végül kösd át szalaggal a csomagot.

fényképes ajándék csomagolás

Jó munkát, vidám csomagolást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.