Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fényképes ajándékcsomagolás

Mi lehetne annál személyesebb ajándék, amikor még a csomagolópapír is a közös emlékeket idézi fényképek segítségével?
Tetszik? Oszd meg!

fényképes ajándékcsomagolás

Készíts kis fényképalbum csomagolást az ajándékra. Különösen szép lehet ez egy évfordulóra, vagy születésnap alkalmából. Persze, így az ajándék kicsomagolása késni fog, dehát legalább nagyobb az izgalom, a meglepetés ereje pedig fokozódik.

Olvasd, és nézd meg, hogy készül ez a csomagolás:

1. lépés:Válaszd ki azokat a fényképeket, amelyeket fel akarsz használni.

2. lépés:A csomagolópapírt mérjük a becsomagolni szánt dobozra, és hajtogassuk rá úgy, hogy levéve a hajtás élei láthatóak legyenek.

3. lépés:Egy sablon, és szike segítségével vágj félkör alakú nyílásokat a csomagoló papír felületére ott, ahol majd a képeket szeretnéd kivillantani.  

4. lépés: Ragaszd fel a képeket a csomagolópapír hátoldalára úgy, hogy a lenyíló félkörökön látható legyen az a részlet, amelyet szeretnéd.

5. lépés: Az éleket figyelembe véve csomagold be az ajándékot a csomagolópapírral.

6. lépés: A félköröket hajtogasd le, igazítsd el az ajándék felületén.

7. lépés: Végül kösd át szalaggal a csomagot.

fényképes ajándék csomagolás

Jó munkát, vidám csomagolást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.
A színes, vidám fonal pompomok sok mindenre alkalmasak. Kedves ki függő diszek, ruhák kiegészítői, stb, és még az ajándék csomagolásban is hasznukat vesszük.