Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Eper formájú ajándékboboz

Készíts eper formájú ajándékdobozt az ajándékod becsomagolásához. Az eper olyan üde, friss, a tavasz első gyümölcse.
Tetszik? Oszd meg!

Az ajándékodra, a fogadtatásra is nagy hatással van az, hogy milyen formába csomagolod be. Éppen ezért, egy friss gyümölcs forma kisebb, személyesebb ajándékoknál jó választás lehet.

eper ajándék csomagolás

A sablon alapján vágd ki lágy kartonból a piros test formáját, és a zöld leveleket. Ha alulra is akarsz zöldet, akkor az eper sablont használd a sablon elkészítéséhez. Rajzold körbe a sablont, hajtsd be a cikkek vonala mentén, majd a felső cikkrészeket vágd le egy egyenes vágással, vagy a képen látható zöld dísz szerint ívesen, hullámvonalban.

Állítsd össze az epret, és a cikkek behajló végeit egymásra fordítva tűvel, és cérnával rögzítsd úgy, hogy felül ráhúzod a zöld leveleket is.

Arra ügyelj, hogy ebbe a csomagolásba csak könnyű, apró ajándékokat rejthetsz.

Sablon:

eper ajándékcsomagolás

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.