Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ékszer dióhéjban

Amikor az ajándékodat becsomagolod, lehetsz ötletes, és felhasználhatsz bármit, amiből ízlése csomag készíthető. Nézd csak:
Tetszik? Oszd meg!

ajándék csomagolás otthon

Ékszer ajándékozásánál használj például csonthéjas termés héját. Itt ez a dió. Ez nagyon jó ötlet, mert találsz belőle kisebbet, nagyobbat, sőt, egyenesen óriás fajtát is, amelyik majd egy felnőtt marok nagyságú.

Óvatosan válaszd ketté a két oldalát, szedd ki belőle a dióbelet, tisztítsd meg a héjat, majd kend le egy kis lakkal kívül, belül. Ezután készíts bélést a diónak. Ez lehet egy darab méretre vágott szivacs, amire az ékszert rakod, vagy lehet csillám dekoráció.

Ha elkészültél a dióhéj belsejének a díszítésével, akkor helyezd el bele az ajándékot, illeszd össze a dióhéj kettő oldalát, és egy szép szalaggal kösd át a csomagot.

ajándékcsomagolás

ajándék dióhéjban

ékszer dióhéjban

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.