Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Dupla csomagolás és minta vágás

Az ajándék csomagolás művészete a fantázia szabadon eresztéséből áll. Sokszor a legegyszerűbb dolgokból hozhatsz ki a legtöbbet.
Tetszik? Oszd meg!

Nézd meg ezt az ajándék csomagolási ötletet, és csináld meg a saját díszítésedet!

3d ajándék csomagolás

Az ajándékozó csupán annyit tett, hogy becsomagolta egy egyszerű csomagoló anyaggal a dobozokat, aztán még egyszer becsomagolta egy másik színű csomagoló papírral, amibe mintát vágott. Nézd meg lépésről lépésre:

ajándék csomagolás lépésről lépésre

FONTOS: A minta kivágásához használj szikét. Ezzel pontosan kivágsz bármit. A második réteget először csak illeszd rá a dobozra, hajtsd be a csomagolópapírt a megfelelő helyeken, aztán vedd le a dobozról. Most már tudni fogod a behajtásokat látva, hogy hova készítsd el a kivágásaidat.

Ha a képen látható minták tetszenek, akkor itt vannak a sablonok hozzá:

csomagolás sablon

A méretet te döntöd el. A színeket is. Arra ügyelj, hogy a két csomagoló papír, amit használsz, igazán üssön el egymástól, mert csak így jön ki szépen a minta.

ajándék csomagolás minta

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.