Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Dupla csomagolás és minta vágás

Az ajándék csomagolás művészete a fantázia szabadon eresztéséből áll. Sokszor a legegyszerűbb dolgokból hozhatsz ki a legtöbbet.
Tetszik? Oszd meg!

Nézd meg ezt az ajándék csomagolási ötletet, és csináld meg a saját díszítésedet!

3d ajándék csomagolás

Az ajándékozó csupán annyit tett, hogy becsomagolta egy egyszerű csomagoló anyaggal a dobozokat, aztán még egyszer becsomagolta egy másik színű csomagoló papírral, amibe mintát vágott. Nézd meg lépésről lépésre:

ajándék csomagolás lépésről lépésre

FONTOS: A minta kivágásához használj szikét. Ezzel pontosan kivágsz bármit. A második réteget először csak illeszd rá a dobozra, hajtsd be a csomagolópapírt a megfelelő helyeken, aztán vedd le a dobozról. Most már tudni fogod a behajtásokat látva, hogy hova készítsd el a kivágásaidat.

Ha a képen látható minták tetszenek, akkor itt vannak a sablonok hozzá:

csomagolás sablon

A méretet te döntöd el. A színeket is. Arra ügyelj, hogy a két csomagoló papír, amit használsz, igazán üssön el egymástól, mert csak így jön ki szépen a minta.

ajándék csomagolás minta

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.
A színes, vidám fonal pompomok sok mindenre alkalmasak. Kedves ki függő diszek, ruhák kiegészítői, stb, és még az ajándék csomagolásban is hasznukat vesszük.