Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Dekor masni készítés

A szalagok, és egy kis darab csipke segítségével szép kis díszmasnikat készíthetsz, amelyeket aztán felhasználhatsz ajándékok, vagy egyéb dolgok díszítésére.
Tetszik? Oszd meg!

vintage masni készítés

Ha megnézed a képeket, akkor azonnal tudni fogod, mit kell tenned. Itt az a legnagyobb feladat, hogy a megfelelő anyagokat szedd össze a masni elkészítéséhez. Vékony kis szatén szalag, csipke szalag, vagy egy darab csipke terítő, egy díszes gomb, és a masni alapját adó vastag szalag, vagy anyag csík.

Ha elkészítetted ezeket a romantikus hangulatú díszeket, sok mindenre felhasználhatod őket. Díszíthetsz velük egy ajándék csomagot, vagy a függöny szalagot, esetleg egy ruhát, vagy éppen egy hajdíszt.

vintage masnikészítés

vintage masnikészítés lépései

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.
A színes, vidám fonal pompomok sok mindenre alkalmasak. Kedves ki függő diszek, ruhák kiegészítői, stb, és még az ajándék csomagolásban is hasznukat vesszük.