Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Dekor masni készítés

A szalagok, és egy kis darab csipke segítségével szép kis díszmasnikat készíthetsz, amelyeket aztán felhasználhatsz ajándékok, vagy egyéb dolgok díszítésére.
Tetszik? Oszd meg!

vintage masni készítés

Ha megnézed a képeket, akkor azonnal tudni fogod, mit kell tenned. Itt az a legnagyobb feladat, hogy a megfelelő anyagokat szedd össze a masni elkészítéséhez. Vékony kis szatén szalag, csipke szalag, vagy egy darab csipke terítő, egy díszes gomb, és a masni alapját adó vastag szalag, vagy anyag csík.

Ha elkészítetted ezeket a romantikus hangulatú díszeket, sok mindenre felhasználhatod őket. Díszíthetsz velük egy ajándék csomagot, vagy a függöny szalagot, esetleg egy ruhát, vagy éppen egy hajdíszt.

vintage masnikészítés

vintage masnikészítés lépései

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.