Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csomagdísz színespapír csíkokból

Egy egyszínű csomagolópapírt, vagy akár egy újságpapír alapot szépen fel lehet díszíteni ajándékcsomagolás közben egyszerű, színes papírcsíkokkal.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék csomagolás ötlet

Egyszerű, mégis vidám, kellemes összhatású ez a díszítést módszer. Színes papírcsíkokat készíthetsz magad is ollóval, vagy olyan iratmegsemmisítővel, ami nem aprít, hanem csíkokra vágja a papírt, de lehet venni kész csomagokat is hobby boltokban. Az ilyen csomagokban jócskán van papírcsík. Egyszer megveszed, aztán egy darabig van miból fűznöd a színes sakktáblákat.

Gyerekkorunkban mi sokszor csináltunk ilyen papírfűzést, de ha neked ez új, akkor nézd meg a képen, hogy kell elkezdeni. Azért marad egyben, mert az első sorban alulról, a következő sorban felülről kezded a fűzést, majd újra alulról, és így tovább.

ajándékcsomagolás ötlet

Használj az ünnepelthez illő színeket. Ha kész a fűzés, akkor a csíkok végét ragasz feszesen a csomagolópapírra.

ötletek ajándékcsomagoláshoz

ötletek ajándék csomagoláshoz

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.