Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csomag dísz raffiából

Ha van kedvünk, és energiánk, akkor bonyolultabb csomag díszeket is készíthetünk. Vegyünk színezett raffiát, és készítsük el a célszerszámot.
Tetszik? Oszd meg!

Nagyon szép, és érdekes az itt bemutatásra kerülő virág. A dísz elkészítéséhez szükségünk lesz egy keretre, raffiára, vagy keményítőbe áztatott fonalra, zsákvarró tűre.

Raffia dísz

Ha nem tudjuk megvásárolni a keretet, akkor készítsük el magunk. kartonból, rajzszögből, fából, vagy akár dunsztos üveg tetejéből. Már nem használt, megfelelő formájú baba rágóka is lehet alap.

Kék raffia

festett raffia

rózsaszín raffia

színes raffia

raffia virág készül

virág készítés

raffia virág

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.