Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csomag dísz raffiából

Ha van kedvünk, és energiánk, akkor bonyolultabb csomag díszeket is készíthetünk. Vegyünk színezett raffiát, és készítsük el a célszerszámot.
Tetszik? Oszd meg!

Nagyon szép, és érdekes az itt bemutatásra kerülő virág. A dísz elkészítéséhez szükségünk lesz egy keretre, raffiára, vagy keményítőbe áztatott fonalra, zsákvarró tűre.

Raffia dísz

Ha nem tudjuk megvásárolni a keretet, akkor készítsük el magunk. kartonból, rajzszögből, fából, vagy akár dunsztos üveg tetejéből. Már nem használt, megfelelő formájú baba rágóka is lehet alap.

Kék raffia

festett raffia

rózsaszín raffia

színes raffia

raffia virág készül

virág készítés

raffia virág

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.