Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csomag dísz készítés vászonból

Masni, vagy virág. Mindkettőnek megfelel. Készíts csomag díszt az ajándékaidra vászonból. Egyszerű, és dekoratív.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék masni

A színekkel természetesen itt is játszhatsz. A pasztell színek mindig letisztult, elegáns hatást keltenek. Ha színes, mintás anyagot használsz, akkor vidám, akár bohém hatást is elérhetsz. Ehhez a csomag díszhez mindig használj egy színű csomagoló papírt, anyagot.

Masni készül

Használhatsz anyag darabokat, vagy szalagot a csomag dísz elkészítéséhez. Vágd fel egyforma csíkokra. Mielőtt levágod a csíkokat, gondold át, hogy mekkora díszt szeretnél készíteni.

Rakd egymásra a darabkákat, pici csúsztatásokkal.

Spárga dísz

Kösd át szalaggal, vagy spárgával a csíkokat pont a közepénél.

Igyekezz minél szorosabbra húzni a kötést.

Zsákvászon masni

Vagdosd fel hosszában a csíkokat, és húzogasd szét a darabkákat. Rendezd el úgy, hogy szép dús hatást érj el. 

Egy gombot fűzz fel szalagra, vagy a spárgára, és azzal kösd át a díszt.

csomag díszek

Ezek a képen találsz még ötleteket a drapp, elegáns csomagok elkészítéséhez.

Jó munkát!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.