Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csomag dísz damil ívekből

A csomagokat nem csak masnikkal lehet díszíteni. Használhatunk virágkötészetben használt “cukrozott” damilt is. Ezzel művészi csomókat készíthetünk.
Tetszik? Oszd meg!

Az itt bemutatott csomag dísz kettő színből áll, és az arany szálból 3, a zöld szálból 5 darabra van szükség.

Damil díszítés csomagra

Hurkolás

Kész hurok

Először a zöld hurkot kell elkészíteni. A kép alapján látod, hogy bújtasd a szálakat.

Arany hurok

Arany csomagolás

arany díszítés

Az arany szálakkal először kösd át a csomagot, aztán készítsd el a csomag dísz alapját a képek szerint.

Hurkolt csomag dísz

Végül ragasztó pisztollyal rögzítsd a zöld réteget az aranyra.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.