Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csomag dísz damil ívekből

A csomagokat nem csak masnikkal lehet díszíteni. Használhatunk virágkötészetben használt “cukrozott” damilt is. Ezzel művészi csomókat készíthetünk.
Tetszik? Oszd meg!

Az itt bemutatott csomag dísz kettő színből áll, és az arany szálból 3, a zöld szálból 5 darabra van szükség.

Damil díszítés csomagra

Hurkolás

Kész hurok

Először a zöld hurkot kell elkészíteni. A kép alapján látod, hogy bújtasd a szálakat.

Arany hurok

Arany csomagolás

arany díszítés

Az arany szálakkal először kösd át a csomagot, aztán készítsd el a csomag dísz alapját a képek szerint.

Hurkolt csomag dísz

Végül ragasztó pisztollyal rögzítsd a zöld réteget az aranyra.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.
A színes, vidám fonal pompomok sok mindenre alkalmasak. Kedves ki függő diszek, ruhák kiegészítői, stb, és még az ajándék csomagolásban is hasznukat vesszük.