Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Az ajándék mint csomagolás

Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Tetszik? Oszd meg!

kancsós ajándék csomag

Ha egy szép, formás ajándékot szeretnél adni, vagy egy olyan tárgyat, ami mindennapi használati eszköz, akkor ne rejtsd el csomagoló papírba, hanem legyen az ajándék maga a csomagolás része.

Például, ha egy kancsó, vagy bögre, üvegpohár az ajándék, akkor töltsd fel a kancsót gyümölccsel, teafűvel, egyéb apróságokkal, és így készíts belőle személyre szóló ajándékcsomagot.

Ha egy kosár, egy dísz vödör, kaspó, láda az ajándék, akkor pakold tele olyan ajándékokkal, amelyek az ünnepelt hobbijához, kedvenc tevékenységeihez kötődnek. Például egy egy házi asszonynak kis konyhai eszközök, fűszerek. A szépítkezni szerető nőknek körömlakk, testápolók, krémek, sminkeszközök, és így tovább.

A gyerekeknél is használhatod az ajándék játékot, magát, csomagolásnak. Az építőkockákkal a legegyszerűbb ez, de egy játékbaba köré is rögzíthetsz szalaggal kis ruhákat, babafelszerelési tárgyakat. Vagy egy nagy autóra kisebb matchboxokat, játék figurákat akasztgatsz.

Néhány képet láthatsz itt ötlet adónak. Ezekből kiindulva könnyebben elkészíted a saját ajándékodat.

kosár ajándékba

ajándék mécsestartó

játék ajándék

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.