Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Az ajándék mint csomagolás

Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Tetszik? Oszd meg!

kancsós ajándék csomag

Ha egy szép, formás ajándékot szeretnél adni, vagy egy olyan tárgyat, ami mindennapi használati eszköz, akkor ne rejtsd el csomagoló papírba, hanem legyen az ajándék maga a csomagolás része.

Például, ha egy kancsó, vagy bögre, üvegpohár az ajándék, akkor töltsd fel a kancsót gyümölccsel, teafűvel, egyéb apróságokkal, és így készíts belőle személyre szóló ajándékcsomagot.

Ha egy kosár, egy dísz vödör, kaspó, láda az ajándék, akkor pakold tele olyan ajándékokkal, amelyek az ünnepelt hobbijához, kedvenc tevékenységeihez kötődnek. Például egy egy házi asszonynak kis konyhai eszközök, fűszerek. A szépítkezni szerető nőknek körömlakk, testápolók, krémek, sminkeszközök, és így tovább.

A gyerekeknél is használhatod az ajándék játékot, magát, csomagolásnak. Az építőkockákkal a legegyszerűbb ez, de egy játékbaba köré is rögzíthetsz szalaggal kis ruhákat, babafelszerelési tárgyakat. Vagy egy nagy autóra kisebb matchboxokat, játék figurákat akasztgatsz.

Néhány képet láthatsz itt ötlet adónak. Ezekből kiindulva könnyebben elkészíted a saját ajándékodat.

kosár ajándékba

ajándék mécsestartó

játék ajándék

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.
A színes, vidám fonal pompomok sok mindenre alkalmasak. Kedves ki függő diszek, ruhák kiegészítői, stb, és még az ajándék csomagolásban is hasznukat vesszük.