Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Apró díszmasni készítés ötletesen

Egyszerű, ötletes módszer az apró ajándékokhoz apró ajándékmasni elkészítésére. Próbáld ki Te is.
Tetszik? Oszd meg!

masni készítés

Nincs másra szükséged, csupán vékony díszszalagra, egy villára, és ollóra. Nézd a képeket. Ezek nálam ügyesebben elmondják, mit kell tenned:

A vékony kis szalagot átfűzöd öt soron át a villa tűi között, majd egy masni darabbal a közepén átkötöd az öt sort. Lehúzod a már kész masnit a villáról, levágod a felesleges szalag darabokat, és eligazítod a kis hurkokat.

Nem csak ajándékot díszíthetsz ezekkel a kis masnikkal. Lehet belőlük póló dísz, csat dísz, vagy díszíthetsz vele bármi mást, amit szeretnél.

mini masni készítés

mini masni készítés lépésről lépésre

masni készítés lépésről lépésre

ajándék masni

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.
A színes, vidám fonal pompomok sok mindenre alkalmasak. Kedves ki függő diszek, ruhák kiegészítői, stb, és még az ajándék csomagolásban is hasznukat vesszük.