Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Apró díszmasni készítés ötletesen

Egyszerű, ötletes módszer az apró ajándékokhoz apró ajándékmasni elkészítésére. Próbáld ki Te is.
Tetszik? Oszd meg!

masni készítés

Nincs másra szükséged, csupán vékony díszszalagra, egy villára, és ollóra. Nézd a képeket. Ezek nálam ügyesebben elmondják, mit kell tenned:

A vékony kis szalagot átfűzöd öt soron át a villa tűi között, majd egy masni darabbal a közepén átkötöd az öt sort. Lehúzod a már kész masnit a villáról, levágod a felesleges szalag darabokat, és eligazítod a kis hurkokat.

Nem csak ajándékot díszíthetsz ezekkel a kis masnikkal. Lehet belőlük póló dísz, csat dísz, vagy díszíthetsz vele bármi mást, amit szeretnél.

mini masni készítés

mini masni készítés lépésről lépésre

masni készítés lépésről lépésre

ajándék masni

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.