Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Apró ajándék csomag díszként

Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.
Tetszik? Oszd meg!

pónis ajándékcsomagolás

Hangulatos, kedves, és mindenképpen izgalmas ajándék csomagolás ötlet, ha a meglepetést még egy ajándék csomag dísszel is kiegészíted. Férfinak, nőnek, kicsi, és nagy gyereknek is ki lehet találni olyan apróságokat, amelyek jól mutatnak egy ajándék doboz, egy ajándék csomag részeként.

A gyerekeknek bármilyen apró játék lehet ez a kis kiegészítő, a nőknek akár egy smink eszköz, egy lakk, vagy éppen egy fülbevaló, bross. A férfiak számára vásárolhatsz egy kis barkács eszközt, egy szivart, ha horgász az illető, akkor egy villantót, gumi halat, vagy egy mini alkoholos üveget, és még sorolhatnám az ötleteket. Nézd meg a képeket, gyűjts ötleteket, és készítsd el a saját ajándék csomagolásodat.

bross ajándék csomagolás

italjelölő ajándék csomagolás

kalapács ajándék csomagolás

szélforgós ajándék csomagolás

rúzs ajándék csomagolás

Jó munkát, vidám csomagolást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.