Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándékzacskó készítés

Készíts ajándék zacskót saját kézzel. Így akkora lesz, és olyan mintájú, amilyet te szeretnél. Lépésről lépésre megnézheted, hogy tudod megcsinálni.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék zacskó készítés

Sokszor találtam szembe magam azzal a problémával, hogy az ajándékzacskó, amit venni lehet, túl nagy, vagy túl kicsi, de semmiképpen nem akkora, amekkorára szükségem van, vagy éppen a formája nem megfelelő. Ráadásul a mintázata sem mindig olyan, ami tetszene, vagy illene a megajándékozott személyhez. Elkezdtem keresgélni a neten, és megtaláltam ezt a bemutatót. Most már akkora, és olyan ajándékzacskót tudok készíteni, amilyet akarok. Nézd csak meg Te is. A képek lépésről lépésre megmutatják, hogy hajtogasd meg, hogy készítsd el magad az ajándék zacskót:

Szükséged lesz vastag, színes csomagoló papírra, szalag ragasztóra, lyukasztóra, és a fogantyúhoz egy darab dísz zsinórra, vagy szalagra.

ajándék zacskó saját kézzel

ajándék zacskó otthon

ajándék zacskó lépésről lépésre

Jó munkát, vidám hajtogatást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.
A színes, vidám fonal pompomok sok mindenre alkalmasak. Kedves ki függő diszek, ruhák kiegészítői, stb, és még az ajándék csomagolásban is hasznukat vesszük.