Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándékzacskó készítés

Készíts ajándék zacskót saját kézzel. Így akkora lesz, és olyan mintájú, amilyet te szeretnél. Lépésről lépésre megnézheted, hogy tudod megcsinálni.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék zacskó készítés

Sokszor találtam szembe magam azzal a problémával, hogy az ajándékzacskó, amit venni lehet, túl nagy, vagy túl kicsi, de semmiképpen nem akkora, amekkorára szükségem van, vagy éppen a formája nem megfelelő. Ráadásul a mintázata sem mindig olyan, ami tetszene, vagy illene a megajándékozott személyhez. Elkezdtem keresgélni a neten, és megtaláltam ezt a bemutatót. Most már akkora, és olyan ajándékzacskót tudok készíteni, amilyet akarok. Nézd csak meg Te is. A képek lépésről lépésre megmutatják, hogy hajtogasd meg, hogy készítsd el magad az ajándék zacskót:

Szükséged lesz vastag, színes csomagoló papírra, szalag ragasztóra, lyukasztóra, és a fogantyúhoz egy darab dísz zsinórra, vagy szalagra.

ajándék zacskó saját kézzel

ajándék zacskó otthon

ajándék zacskó lépésről lépésre

Jó munkát, vidám hajtogatást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.