Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándékcsomag díszítés fonallal

Az ajándékot becsomagolhatod egyszerű, egyszínű csomagoló papírral, amelyet aztán tetszésed szerint díszítesz.
Tetszik? Oszd meg!

Azok akik szoktak kötni, horgolni, hímezni, vagy próbálkoztak, biztosan találnak otthon egy egy gombolyag fonalat. Ezek általában csak gyűlnek, és mert semmihez nem elég, ezért soha nem fogy, csak gyarapszik a számuk. Most elhasználhatsz belőlük néhány métert. Ha tetszik ez a díszítés, idővel az összes kallódó fonaladtól megszabadulhatsz!

csomag dísz fonalból

Különösebb magyarázatot nem igényelnek a képen látható minták. A lényege az, hogy használd bátran a fonalakat. Tekerd be az ajándékot szabályosan, vagy éppen csomózd pókhálószerűen. A végére készíts pompomt. A képek segítenek elindulni, aztán már a tied a pálya.

fonal díszítés

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.
A színes, vidám fonal pompomok sok mindenre alkalmasak. Kedves ki függő diszek, ruhák kiegészítői, stb, és még az ajándék csomagolásban is hasznukat vesszük.