Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándékcsomag díszítés fonallal

Az ajándékot becsomagolhatod egyszerű, egyszínű csomagoló papírral, amelyet aztán tetszésed szerint díszítesz.
Tetszik? Oszd meg!

Azok akik szoktak kötni, horgolni, hímezni, vagy próbálkoztak, biztosan találnak otthon egy egy gombolyag fonalat. Ezek általában csak gyűlnek, és mert semmihez nem elég, ezért soha nem fogy, csak gyarapszik a számuk. Most elhasználhatsz belőlük néhány métert. Ha tetszik ez a díszítés, idővel az összes kallódó fonaladtól megszabadulhatsz!

csomag dísz fonalból

Különösebb magyarázatot nem igényelnek a képen látható minták. A lényege az, hogy használd bátran a fonalakat. Tekerd be az ajándékot szabályosan, vagy éppen csomózd pókhálószerűen. A végére készíts pompomt. A képek segítenek elindulni, aztán már a tied a pálya.

fonal díszítés

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.