Ajándék táska szalaggal

Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék táska készítés

A boltokban sok sok, és mindenféle stílusú ajándék táskát vásárolhatsz. De ha van kedved, akkor elkészítheted te magad is a saját ízlésed, igényeid szerint, az ajándék méretéhez igazítva az ajándék táska formájú csomagolását.

A kis ajándék táska elkészítéséhez használj kartont, és színes scrapbook papírt, szalagot, műanyag patentot. Az összeállításhoz ollóra, és ragasztóra lesz szükséged.

Az ajándék táska méretét az ajándékodhoz igazítsd.

Vágj ki egy ovális, hullámos szélűre formázott alapot a kartonból. Ez lehet a sablon a scrapbook papírokból kivágandó formához. Ha kívül belül szép ajándék csomagolást szeretnél, akkor a karton mindkettő felére ragassz színes papírokat.

A kartont még a színes felületek felragasztása előtt hajtsd be mindkettő oldalon egy vonalzó segítségével olyan távolságba, amekkora a táska aljának szélessége lesz. Így a színes papírral együtt biztosan szép, egyenes hajtást tudsz csinálni.

A táska külső oldalára ragassz szalagot úgy, hogy megformázod belőle a táska füleit is.

A fülek végére ragassz patentokat, vagy kisebb szélességű szalagból kis masnikat.

Lyukasztóval vághatsz kis lyukakat a két fül alá középen. Így össze is tudod kötni a csomagot, ha már benne az ajándék.

Most már behajlíthatod a táska két oldalát, és bele teheted az ajándékot. Egy zsinór darabbal, vagy a vékony szalaggal kösd össze a kis csomag tetejét. Kész is vagy.


Jó munkát, vidám csomagolást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.