Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék tasakok

Mit rejt a kis csomag? Minél több apró meglepetés, az izgalom annál tovább tart. Kedves, és egyszerű ajándék tasakokba is rejtheted az ajándékaidat.
Tetszik? Oszd meg!

Scrable ajándék tasak

Ezekhez a kis ajándék tasakokhoz karton, szalag, vagy madzag darab, ragasztó kell, és minden olyan apróság, maradék csomagoló anyag darab, amit találsz a fiókban.

Nézd végig a képeket. A minta alapján késztsd el a sablonodat, hajtogasd össze a kis tasakokat, és utána díszítsd a kis tasakokat ízlésed szerint. A képek remek ötleteket adnak.

Végül rejtsd bele az ajándékaidat. Ezeket ragasztóval, vagy tűzőgéppel rögzítsd a tasak belsejéhez.

ajándék tasak

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.