Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék tasak készítése

Apró ajándékok, cukorkák, csokik, köszönő ajándékok csomagolására jó ötlet kis ajándék tasakokat készíteni, és abba rejteni a meglepetést.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék tasak készítés

ünnepi csomagolás

A neten több oldalon is megtaláltam ezeket a helyes kis ajándékcsomagokat. Itt, és Itt például. Az ajándékcsomag elkészítésének lépéseit jól látod az alábbi képsorokon.

ajándék csomagolás

A csomagolás méretét aszerint döntsd el, mekkora, és mennyi ajándékot szeretnél bele rejteni.

A kicsi tasak elkészítéséhez használj négyzet alakú, vagyis azonos méretű oldalakkal bíró lapot. A lap legyen az alkalomhoz illő színű, mintázatú. Lehet ez lágy karton, vagy vastagabb csomagoló papír is.

A négyzet alakot egyik csúcsával felfelé fordítsd, majd a két oldalát az alsó, és a felső csúcshoz igazítva hajtsd be. Ragasztóval rögzítsd a széleket, felül pedig használj tűzőgépet ahhoz, hogy még stabilabb legyen a kis csomag.

Tedd a csomagba az ajándékot, majd ragasztóval zárd le a tetejét. Ezután díszítsd üzenettel, szalaggal, kis üzenő kártyával, színes figurákkal a lezárt fedőrészt. Nézd meg a képen látható tasakok zárását, és meríts ötleteket belőlük.


Jó munkát, vidám ajándékozást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.