Ajándék kártya saját kézzel

Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék kártya saját kézzel

Készíts saját ajándék kártyát az ajándékodra. Legyen ez a kártya egyben egy üdvözlő lap, egy névre szóló átadó kártya, és maga a csomag díszítése.

Nézd végig a képsort. Lépésről lépésre megmutatja neked, hogy készítsd el az ajándékkártyádat.

A méreteket mindig a saját ízlésed, és az ajándék mérete szerint válaszd meg.

Vágj ki lágy kartonból egy téglalapot. Ezt hosszában hajtsd félbe.

Válassz egy alakzatot - Szívet, virágot, betűt, bármit.

A kiválasztott formából készíts, vagy a netről nyomtass egy sablont.

A sablon segítségével vágd ki szikével az alakzatot a kettéhajtott kartonlap felső részéből.

Egy színes, mintás lapból vágj ki akkora téglalapot, ami túlnyúlik a kivágott alakzaton. Ezt ragaszd be a felnyitott üdvözlőlap jobb oldalára, a kivágott alakzat alá, úgy, hogy az összehajtott üdvözlőlapon a kivágott forma alatt a színes lap jelenjen meg.

Kerekítsd le a lap széleit, mind a négy sarkon.

Lyukasztóval készíts lyukat a lap tetejére, amin át tudod fűzni a dísz szalagot.

Végül kívül, belül írd rá a lapra az üzenetedet.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.