Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék dobozok, táskák készítése

Magunk is elkészíthetjük az ajándékok csomagolásához illő dobozt, ajándék táskát. Kell egy sablon, dísz papír, és már készülhet is a csomag.
Tetszik? Oszd meg!

Összegyűjtöttem nektek néhány ajándék doboz készítéséhez szükséges sablont. Válogassatok!

1 Ajándék táska:

Ajándék táska

Ajándék táska

2 Ajándék zsák:

Ajándék zsák

Ajándék zsák

3 Ajándék doboz:

Ajándék doboz

Ajándék doboz

4 Bon bon doboz:

Bon bon doboz

Bon bon doboz

5 Dísz doboz:

Dísz doboz

Dísz doboz

6 Virágos tetejű dísz doboz:

Virágos tetejű dísz doboz

Ajándék doboz elkészítésének sablonja itt

7  Ajándék doboz sablonok:

Ajándék doboz sablonok

Ajándék doboz sablonok itt

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.