Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék dobozok, táskák készítése

Magunk is elkészíthetjük az ajándékok csomagolásához illő dobozt, ajándék táskát. Kell egy sablon, dísz papír, és már készülhet is a csomag.
Tetszik? Oszd meg!

Összegyűjtöttem nektek néhány ajándék doboz készítéséhez szükséges sablont. Válogassatok!

1 Ajándék táska:

Ajándék táska

Ajándék táska

2 Ajándék zsák:

Ajándék zsák

Ajándék zsák

3 Ajándék doboz:

Ajándék doboz

Ajándék doboz

4 Bon bon doboz:

Bon bon doboz

Bon bon doboz

5 Dísz doboz:

Dísz doboz

Dísz doboz

6 Virágos tetejű dísz doboz:

Virágos tetejű dísz doboz

Ajándék doboz elkészítésének sablonja itt

7  Ajándék doboz sablonok:

Ajándék doboz sablonok

Ajándék doboz sablonok itt

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.
A színes, vidám fonal pompomok sok mindenre alkalmasak. Kedves ki függő diszek, ruhák kiegészítői, stb, és még az ajándék csomagolásban is hasznukat vesszük.