Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék dobozka

Csomagold ajándékaidat személyre szólóan. Egyszerű, de mutatós ajándék dobozka elkészítését, és sablonját találod meg ebben a blogban.
Tetszik? Oszd meg!

kék ajándék csomag

Ennek az egyszerű, de nagyon helyes dobozkának az elkészítéséhez nincs szükséged másra, csak egy darab kartonra, ollóra, és egy darabka szalagra.

Az ajándékod méretének megfelelően készítsd el a sablont. Az alábbi képet méretezd, és nyomtasd ki, vagy meg is rajzolhatod a saját sablonodat a kép alapján.

ajándék doboz sablon

Ha már előtted a sablon, rajzold körbe a kartonon, és vágd ki a dobozt.

ajándék csomagolás

Hajtsd be a kép szerinti felső és alsó részt középre úgy, hogy a kivágott rések fedjék egymást, de ne törd meg a kartont (nincs él). Ezután hajtsd be a kép szerinti bal, majd jobb oldalt úgy, hogy a kivágott fülecskéket átbújtatod az egymásra illeszkedő két résen.

ajándék doboz

Ha a szalagot is rá szeretnéd tenni, akkor érdemes egy lyukasztóval kilyukasztani a kilógó fülecskék doboz közepe felé eső részét, és azokon áthúzni a szalagot. Ezzel stabilabbá is teszed a dobozt.

Jó munkát!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.