Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék doboz színes papírpohárból

Készíts az apró ajándékokhoz dobozkát színes papírpohárból. Egyszerűen elkészíthető, és vagyon helyes kis csomag lesz belőle.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék doboz készítés

A képek mindent elmondanak. Vegyél egy színes papírpoharat, szikével óvatosan vágd le a peremét.

Mérőszalag segítségével mérd meg a kör kerületét, majd oszd fel egyenlő darabokra, legalább 8-ra. A mérőszalag segítségével jelöld be a pontokat, ahol az ollóval majd bevágod a poharat. Vonalzóval mérd ki a végpontokat, ameddig be kell vágnod a poharat. Ez persze függ a pohár nagyságától. A bevágás legyen a pohár szája átmérőjének a fele.

Vágd be a vonalak mentén a poharat. Egyenként hajtogasd be a csíkokat, majd, miután a behajtogatást követően megkaptad a hajtogatás-éleket, tedd a dobozba az ajándékot, és egyenként hajtogasd egymásra a csíkokat.

A végén tehetsz a tetejére kis masnit, szalagot, vagy egyéb díszítést.

ajándék doboz készítése

Jó munkát, vidám csomagolást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.