Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék doboz szalaggal, felirattal

Nagy kedvencem ez az ajándékcsomag díszítés. Nézd meg, hogyan készítheted el te magad is. Ajándékozz, és csomagolj egyedit, egyedien.
Tetszik? Oszd meg!

Feliratos ajándékdoboz

Nem kell üdvözlő kártya, nem kell masni, csupán néhány szó a díszítéshez :D

Vágj ki színes papír csíkokat, rövidebbeket, hosszabbakat. Nyomtass ki egyszerű Arial, vagy Times New Roman betűtípusú feliratokat, vastagított betűkkel, megfelelő (kb 48-as) betűméretre nagyítva. A feliratokat ragaszd levehető ragasztó szalaggal a színes papírcsíkokra, majd egy éles szikével vágd körbe a betűket úgy, hogy az alsó vonalat meghagyod minden betűnél.

Vedd le a papírt a színes csíkról, majd hajtsd ki a betűket óvatosan egyenként.

A csomagot átkötő szalag alá fűzd be a színes, feliratos papírcsíkokat, majd a végeit ragaszd össze. Vágj mellé más más méretű színes papírcsíkokat is, amelyeken nem lesz felirat, csupán díszként szolgálnak. Ezeket is fűzd át a csomagot átkötő szalag alá, majd a végeit ezeknek is ragaszd össze.

Feliratos ajándékdoboz

Feliratos ajándékdoboz

Feliratos ajándékdoboz

Feliratos ajándékdoboz

Feliratos ajándékdoboz

Feliratos ajándékdoboz

Feliratos ajándékdoboz

Feliratos ajándékdoboz

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.