Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék csomagolás Vintage stílusban

Ha szívesen díszíted fel az ajándékodat, szívesen készítesz egyszerű, de egyedi, és személyes csomagolást az ajándékaidnak, akkor ez a megoldás is tetszeni fog.
Tetszik? Oszd meg!

vintage ajándékcsomagolás

Nagyon egyszerű, mégis különleges ajándékcsomagolás ötlet ez a Vintage stílusú, tükörmintás díszítés. Ha van egy egyszínű, egyszerű csomagoló papírod, de úgy érzed, ez nem elég dekoratív, akkor próbáld ki ezt a megoldást. A netről  le tudsz tölteni tükör keret sablonokat. Én is mutatok egy egyszerűbbet, de ha ügyesen bánsz a szikével, akkor bonyolultabb mintát is letölthetsz. Annyi a dolgod, hogy a kinyomtatott mintát ki kell vágnod olyan anyagból, amilyenből szeretnéd. Lehet ez egyszerű színes papír, fehér lap, vagy öntapadós ezüst, vagy arany lap, esetleg dekor gumi. Ebből kapsz a hobbi boltban egyszínű, matt, vagy csillámos íveket is. A kivágott keretet felragasztod a becsomagolt ajándékra, és ha szeretnéd, a közepére a megajándékozott nevét is felírhatod.

vintage ajándék csomagolás

vintage tükör

Jó munkát, vidám díszítgetést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.