Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék csomagolás Vintage stílusban

Ha szívesen díszíted fel az ajándékodat, szívesen készítesz egyszerű, de egyedi, és személyes csomagolást az ajándékaidnak, akkor ez a megoldás is tetszeni fog.
Tetszik? Oszd meg!

vintage ajándékcsomagolás

Nagyon egyszerű, mégis különleges ajándékcsomagolás ötlet ez a Vintage stílusú, tükörmintás díszítés. Ha van egy egyszínű, egyszerű csomagoló papírod, de úgy érzed, ez nem elég dekoratív, akkor próbáld ki ezt a megoldást. A netről  le tudsz tölteni tükör keret sablonokat. Én is mutatok egy egyszerűbbet, de ha ügyesen bánsz a szikével, akkor bonyolultabb mintát is letölthetsz. Annyi a dolgod, hogy a kinyomtatott mintát ki kell vágnod olyan anyagból, amilyenből szeretnéd. Lehet ez egyszerű színes papír, fehér lap, vagy öntapadós ezüst, vagy arany lap, esetleg dekor gumi. Ebből kapsz a hobbi boltban egyszínű, matt, vagy csillámos íveket is. A kivágott keretet felragasztod a becsomagolt ajándékra, és ha szeretnéd, a közepére a megajándékozott nevét is felírhatod.

vintage ajándék csomagolás

vintage tükör

Jó munkát, vidám díszítgetést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.
A színes, vidám fonal pompomok sok mindenre alkalmasak. Kedves ki függő diszek, ruhák kiegészítői, stb, és még az ajándék csomagolásban is hasznukat vesszük.