Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék csomagolás ötletek

Az ajándékokat mindenféle módon, és formában be lehet csomagolni. Ebben a bejegyzésben bemutatok mutatós, változatos ötleteket.
Tetszik? Oszd meg!

Nézd végig a képeket, meríts belőlük ötleteket, és aztán alkosd meg a saját ajándék költeményeidet.

Pöttyös szalag

Használj képregény mintás újságpapírt, és kösd át egy szép széles színes szalaggal. Köss rá aranyos üdvözlő kártyát, és kész is.

Pompom dísz

A régi sapkák pomponjai is újrahasznosíthatók, de magad is készíthetsz pomponokat, és aztán ezeket a saját fonalával rögzíted a csomagra, amit egy matt, egyszínű papírba csomagoltál.

Kockás szalag

Egyszínű, fényes csomagoló papír alapra köss kis termés díszeket akár spárgával, akár egy szép színes szalaggal. A szalag végét vágd formára.

Horgolt díszek

A rég nem használt, de kidobni sajnált csipke terítőket is felhasználhatod. Az újrahasznosított papír alapon gyönyörű, romantikus dísz válik belőle. Ha egy különleges gombbal, vagy kitűzővel feldobod, még szebb lesz.

Filc virág

Selyem szalag, filc anyag és gomb kombinációja. A kis virágokat készítsd el előbb. Vágd ki a különböző nagyságú, és formájú virágokat, rakd őket egymásra, fejeld meg egy gomb bibével, öltsd össze őket, és már kész is a tündéri egyedi csomag díszed.

Zöld díszek

A torta alátétek, és a legyezővé hajtogatott papírok egy kis szalaggal is nagyon szép kompozíciókat adnak ki.

Raffia és gomb

Egy kis raffia, vagy színes cukorspárga, egy gomb, és kész egy egyszerű, de annál szebb csomagolás.

Kék díszek

Ha nagyon mintás a csomagolópapír, akkor ez eklektika jegyében köss rá minél díszesebb csomag díszt. Lehet ez egy virág kompozíció, vagy karácsonyi gömb díszek, esetleg sok sok masni.

Rusztikus csomag

A masni tetejére kötött virágcsokor dúsabb hatást kelt.

Színes gömb

Az egyszínű papírra használhatsz bátran minél színesebb díszítést. Köss össze minél több, más más méretű szalagot, dekor díszeket, és ezt tedd a csomag tetejére. Az összhatás olyan, mintha a csomagolás maga is egy külön ajándék lenne.

Elegáns csomagolás

A masni, és a gömb díszek együttes használatával ilyen elegáns hatást is elérhetünk, de ha ez a cél, akkor egy, vagy maximum kettő színt használjunk.

ajándék csomag

A kerek formákat a legegyszerűbb a képen látható módon becsomagolni, de ha jól megnézed, itt is tudsz variálni. Pl. megteheted, hogy kettő eltérő színű papírt teszel egymásra, de elcsúsztatva (a krepp anyaggal könnyű dolgozni, és sok szín létezik belőle). Így kapod a kép alsó részén látható több színű csomagokat. 

Toll díszítés

Toll és gyöngyszemek használatával igencsak elegáns hatást lehet elérni.

Rózsa szövetből

A romantika kedvelői bátran használhatnak papír, vagy anyag virágokat is a csomagok díszítésére. Ezeket meg is lehet venni, de elkészíteni sem bonyolult, az eredmény pedig szemet gyönyörködtető. Üdvözlő kártyának használj egy régi fényképet, antikolt képeslapot.

Karácsonyi cukorka

Az egyszerű, fehér lapon nagyon jól mutat a piros bármely variációja. Ha gyereknek, vagy édesszájúnak készül a csomag, dobd fel egy kis cukorkával, nyalókával.

Óriás doboz csomagolása

Ha van egy óriási csomagod, amit nagyon macerás díszes, guszta csomagolással borítani, akkor használj sima csomagoló papírt, amit az írószerekben 5-ös csomagokban árulnak, majd tekerd körbe vidám színű szalaggal, vagy fonallal.

Izzó díszítés

A régi izzók rengeteg módon felhasználhatóak. Ha szépen színezed őket, akkor még csomag dísznek is tökéletesek.

Karácsonyfa dísz dekoráció

Ha találsz egy szép karácsonyfa díszt, amit szeretnél ajándékba adni, ne csomagold be külön, hanem készíts belőle csomag díszt. Így kettő legyet ütsz egy csapásra.

Farmer csomagolás

A régi farmerek is jók lehetnek még valamire. A képen látható megoldás igazán eredeti, és fiatalos.

Csillag dísz

A csillagok mindig sokat dobnak a karácsonyi dekoráción, és a csomagoláson is. Használd bátran akár önállóan, akár több méretben, színben együtt.

Kellemes Ünnepeket, és vidám, boldog készülődést kívánok mindenkinek!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.