Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék csomagolás ötletek még

Az ajándékok csomagolását egy egyszerű ötlettel egyedivé varázsolhatod. Sokszor vásárolt csomagoló anyagra sincs szükség, elég, ha a szekrényben kutatsz kicsit.
Tetszik? Oszd meg!

Mutatok kettő egyszerű, de ötletes ajándék csomagolás ötletet:

1- Ingből csomagoló anyag:

ing csomagolás

Egy már rég nem használt ing kiváló csomagoló anyag lehet egy könyv, vagy más ruhadarabok becsomagolására. Könnyedén elkészítheted az ajándék csomagolást, csak kövesd a képeket.

1- Fordítsd meg az inget.

2- Tedd rá a közepére az ajándékot. Hajtsd rá az ing felső részét. Figyelj, hogy szabályos legyen.

3- Hajtsd be az ing kettő oldalát, és az ujjakat keresztezd egymáson. Ezután fogd az inget az ajándékhoz, és fordítsd meg az egészet.

4- Igazítsd el az inget, aztán köss masnit az ujjakból.

ingcsomagolás

A masni alá köthetsz virágot, vagy az első kép szerint rakhatsz masnit, vagy brosst az ingre csomag díszként.

ing és virág

2- Rakj övet a csomagra:

övcsat csomagolás

Csomagold be az ajándékot egy színű csomagoló anyaggal.

Vágj ki egy övszalagot egy másik, de mintás csomagoló anyagból

Vágj ki egy övcsatot egy az övszalaghoz színben illő, de elütő mintájú csomagolópapírból.

Fűzd át az övcsaton az övszalagot, és a kész csomag díszt ragaszd fel a csomagra.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.