Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék csomagolás ötletek még

Az ajándékok csomagolását egy egyszerű ötlettel egyedivé varázsolhatod. Sokszor vásárolt csomagoló anyagra sincs szükség, elég, ha a szekrényben kutatsz kicsit.
Tetszik? Oszd meg!

Mutatok kettő egyszerű, de ötletes ajándék csomagolás ötletet:

1- Ingből csomagoló anyag:

ing csomagolás

Egy már rég nem használt ing kiváló csomagoló anyag lehet egy könyv, vagy más ruhadarabok becsomagolására. Könnyedén elkészítheted az ajándék csomagolást, csak kövesd a képeket.

1- Fordítsd meg az inget.

2- Tedd rá a közepére az ajándékot. Hajtsd rá az ing felső részét. Figyelj, hogy szabályos legyen.

3- Hajtsd be az ing kettő oldalát, és az ujjakat keresztezd egymáson. Ezután fogd az inget az ajándékhoz, és fordítsd meg az egészet.

4- Igazítsd el az inget, aztán köss masnit az ujjakból.

ingcsomagolás

A masni alá köthetsz virágot, vagy az első kép szerint rakhatsz masnit, vagy brosst az ingre csomag díszként.

ing és virág

2- Rakj övet a csomagra:

övcsat csomagolás

Csomagold be az ajándékot egy színű csomagoló anyaggal.

Vágj ki egy övszalagot egy másik, de mintás csomagoló anyagból

Vágj ki egy övcsatot egy az övszalaghoz színben illő, de elütő mintájú csomagolópapírból.

Fűzd át az övcsaton az övszalagot, és a kész csomag díszt ragaszd fel a csomagra.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.