Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék csomag kis körlapokból

Kis ajándékok csomagolásához jó ötlet ez a kis körlapokból álló tasakocska. Akár könyveket, vagy ékszereket is csomagolhatsz bele.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék doboz készítés

Ennél a csomagolásnál is attól függ a körlapok mérete, hogy mekkora ajándékot szeretnél csomagolni vele. Használj bátran vidám, színes kartont. Akár gabonapelyhes dobozt is használhatsz, vagy bármi olyan kartonból kivághatod a körlapokat, amely mintája tetszik neked.

Én rendszeresen félre teszem a Zewa papírzsepis dobozokat, mert ezek sokszor vidám, színes lágy kartonból vannak, és jól használhatóak díszítéshez, dekorációk készítéséhez :D

Arra ügyelj, hogy négy egyforma körlapot vágj ki, aztán hajtsd ketté a lapokat, csúsztasd egybe őket a képeken látható módon. Végül az egymást fedő részeket ragaszd össze.

Ha a ragasztó megszáradt, rakd a tasakba az ajándékot, és az óra járásával ellentétes irányba egyenként hajtsd be középre a körlapokat. Az utolsó darabnál csúsztasd be az első alá a behajtott körlap felét. Egy darab szalaggal kösd át a kész csomagot.

ajándék tasak készítés

Jó munkát, vidám hajtogatást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.