Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék csomag kis körlapokból

Kis ajándékok csomagolásához jó ötlet ez a kis körlapokból álló tasakocska. Akár könyveket, vagy ékszereket is csomagolhatsz bele.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék doboz készítés

Ennél a csomagolásnál is attól függ a körlapok mérete, hogy mekkora ajándékot szeretnél csomagolni vele. Használj bátran vidám, színes kartont. Akár gabonapelyhes dobozt is használhatsz, vagy bármi olyan kartonból kivághatod a körlapokat, amely mintája tetszik neked.

Én rendszeresen félre teszem a Zewa papírzsepis dobozokat, mert ezek sokszor vidám, színes lágy kartonból vannak, és jól használhatóak díszítéshez, dekorációk készítéséhez :D

Arra ügyelj, hogy négy egyforma körlapot vágj ki, aztán hajtsd ketté a lapokat, csúsztasd egybe őket a képeken látható módon. Végül az egymást fedő részeket ragaszd össze.

Ha a ragasztó megszáradt, rakd a tasakba az ajándékot, és az óra járásával ellentétes irányba egyenként hajtsd be középre a körlapokat. Az utolsó darabnál csúsztasd be az első alá a behajtott körlap felét. Egy darab szalaggal kösd át a kész csomagot.

ajándék tasak készítés

Jó munkát, vidám hajtogatást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.