Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék a lufiban

Nem kell ajándéktáska, nem kell csomagoló papír, csak egy jó erős, és nagyra felfújható léggömb, és már csomagolhatod is az ajándékodat.
Tetszik? Oszd meg!

lufis ajándékcsomagolás

No persze ennél az ajándék csomagolás technikánál ügyelni kell arra, hogy éles szélei ne legyenek az ajándéknak, és a mérete is korlátozott, de ha több apróságról, vagy könnyű, összegöngyölhető darabokról van szó, akkor megoldható.

lufis ajándék csomagolás

Segítségedre lehet egy széles szájú flakon, amire ráhúzod a lufi száját, és ezen keresztül, mint egy tölcséren át, betuszkolod az ajándékaidat, esetleg néhány kisebb lufit, amit felfújsz, és elkötsz, mielőtt elengeded. Konfettit is tehetsz a lufi belsejébe, ez külön meglepetés lesz, amikor az ünnepelt eldurrantja a lufit, hogy hozzájusson az ajándékához.  Ha ezzel megvagy, akkor kiveszed a “tölcsért, felfújod a lufit, elkötöd, masnival, és szalagokkal díszíted, és már készen is vagy.

Ha szeretnéd, hogy látszódjon az ajándékod, akkor vegyél átlátszó lufit, ha meglepetést szeretnél, akkor legyen magába színes, mintás lufi.

Jó munkát, vidám csomagolást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.