Ajándék csomagolás minden alkalomra

100+ elem - Ajándék csomagolási ötletek, leírások, képekkel! Ajándék csomagolás tippek, trükkök minden alkalomra!

Tetszik? Oszd meg!

A csomagolás része az ajándékozásnak. Egy igazán szép, igényes csomagolás, amelyen látszik, hogy gondosan megterveztük, és kiviteleztük, emeli az ünnep, az ... tovább

... ajándékozás fényét. Gyakran ütközünk abba a gondba, hogy nem tudjuk, miképpen csomagoljuk be, díszítsük fel az ajándékainkat. Az itt található blogbejegyzésekben igyekszem minél több ötletet adni neked, hogyan tudod ajándékaidat ötletesen, szépen, alkalomhoz illően becsomagolni. Hiszen nem csak maga az ajándék lehet kreatív, de a csomagolása is. Olvasgasd a bejegyzéseket, és tedd egyedivé, és még személyesebbé az ajándékaidat!

Az ajándék egyedivé, és személyessé tételének a legjobb módja, ha a csomagolás a saját kezed munkája, s a csomagolás módja kicsit, vagy nagyon is eltér a szokványostól. Ezzel emelheted igazán az alkalom, az ajándékozás fényét. Éppen ezért, ne csak az ajándék megvásárlására, hanem a becsomagolására is fordít bátran időt.

Vedd mindig figyelembe magát az alkalmat, és persze a megajándékozni kívánt felnőtt, vagy gyerek, nő, vagy férfi személyét, ízlését, egyéniségét. Igyekezz olyan színeket használni, amelyeket szeret. Figyelj arra, milyen anyaggal csomagolod be az ajándékot. Van, aki szereti, ha habos babos, tüllös csodát lát. Más a rafinált megoldásokat kedveli, és megint más a színes, vidám színeket. Meglátod, ha ennek megfelelően készíted el a csomagolást, akkor a megajándékozott éppen úgy fog örülni a csomagolásnak, mint a benne levő ajándéknak.

Igyekszem megmutatni, mi tegyél, ha különböző formátumú ajándékokat kell becsomagolnod, találsz itt csoki csokor készítésről bejegyzést, dedikált ünnepre szóló csomagolást, és díszítési lehetőségeket, masnikötést, csomagdíszek elkészítését.

Nézegesd a bejegyzéseket, amelyek folyamatosan bővülnek újabb, és újabb csomagolási módszerekkel. Kívánok neked jó munkát, és vidám időtöltést hozzá!

Ajándék ötleteink

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok

Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.
A színes, vidám fonal pompomok sok mindenre alkalmasak. Kedves ki függő diszek, ruhák kiegészítői, stb, és még az ajándék csomagolásban is hasznukat vesszük.
Készíts saját magad ajándék csomagolást olyan anyagból, formából, amely önmagában is ajándék, és kedves meglepetés.
Készíts saját magad díszcsomagolást az ajándékaidhoz. Itt egy újabb ötlet, amit kipróbálhatsz. Nézd meg ezeket a helyes kis állatka csomagokat.
Apró ajándékok, cukorkák, csokik, köszönő ajándékok csomagolására jó ötlet kis ajándék tasakokat készíteni, és abba rejteni a meglepetést.
A tojástartóból készült kis kincsesláda lehet aranyos ajándék csomagoló, de aztán tárolhatja benne az apró játékokat is a kis kalóz.
Egy stílusosan becsomagolt ajándékkal, akármilyen apró, és jelképes, nagyon sikeres fogadtatásra számíthatunk. Nézd például ezt a kis teákkannát.
Az ajándék csomagolása nagyot dobhat az ajándékozás élményén, ha az kellően ötletes, és hangulatos. Próbáld ki!
Készíts ajándék csomagolást magad a kis apróságok vidám, hangulatos ajándékozásához. Legyen maga a csomagolás is egy ajándék.
Egy egyszínű csomagolópapírt, vagy akár egy újságpapír alapot szépen fel lehet díszíteni ajándékcsomagolás közben egyszerű, színes papírcsíkokkal.
Nem kell ajándéktáska, nem kell csomagoló papír, csak egy jó erős, és nagyra felfújható léggömb, és már csomagolhatod is az ajándékodat.
Készíts eper formájú ajándékdobozt az ajándékod becsomagolásához. Az eper olyan üde, friss, a tavasz első gyümölcse.
Mi lehetne annál személyesebb ajándék, amikor még a csomagolópapír is a közös emlékeket idézi fényképek segítségével?
Amikor az ajándékodat becsomagolod, lehetsz ötletes, és felhasználhatsz bármit, amiből ízlése csomag készíthető. Nézd csak:
Van olyan, hogy az ajándék maga a csomagolás. Ez egyrészt praktikus, de inkább helyes, ötletes megoldás az ajándékozásban.
Nagy kedvencem ez az ajándékcsomag díszítés. Nézd meg, hogyan készítheted el te magad is. Ajándékozz, és csomagolj egyedit, egyedien.
Készíts saját kézzel ötletes, egyszerű ajándékcsomag dekorációt. Ehhez sokszor elég gy darab szalag is.
Néha elég körbenézni otthon ahhoz, hogy kreatív, ötletes díszítést készíthess az ajándékod csomagolására, és ezzel még szebbé tedd azt.
Néhány filc virággal tündéri dekorációt készíthetsz az ajándékcsomagjaidra. Ezzel biztosan megörvendezteted a megajándékozottat.
Hogyan készítsünk gyorsan, és egyszerűen szép masnit? Itt találsz egy könnyű módszert, így az ajándékaidat szépen feldíszítheted.
Díszítsd ki ajándékod csomagolását. Tedd egyedivé nem csak az ajándékot, de magát az ajándékot rejtő papírt is.
A szalagok, és egy kis darab csipke segítségével szép kis díszmasnikat készíthetsz, amelyeket aztán felhasználhatsz ajándékok, vagy egyéb dolgok díszítésére.
Ez a blogbejegyzés egy nagyon egyszerű masnikészítési ötletet mutat be neked, amellyel dekorálhatod ajándékaidat.
Egyszerű, ötletes módszer az apró ajándékokhoz apró ajándékmasni elkészítésére. Próbáld ki Te is.
Ha szívesen díszíted fel az ajándékodat, szívesen készítesz egyszerű, de egyedi, és személyes csomagolást az ajándékaidnak, akkor ez a megoldás is tetszeni fog.
Készíts ajándék zacskót saját kézzel. Így akkora lesz, és olyan mintájú, amilyet te szeretnél. Lépésről lépésre megnézheted, hogy tudod megcsinálni.
Ha egy ilyen szörny figurás csomagolt ajándékot adsz át egy kisfiúnak, biztosan nagy sikered lesz vele. Lehet, hogy inkább a csomagolással fog játszani mint magával az ajándékkal ? :D
Kis ajándékok csomagolásához jó ötlet ez a kis körlapokból álló tasakocska. Akár könyveket, vagy ékszereket is csomagolhatsz bele.
Készítsd saját kézzel ajándékdobozt az ajándékaidnak. Ez még személyesebbé teszi az ünnepet, izgalmasabbá a csomagbontást.
Készíts az apró ajándékokhoz dobozkát színes papírpohárból. Egyszerűen elkészíthető, és vagyon helyes kis csomag lesz belőle.
Fogj egy kendőt, és tény vele csodát. Kösd bele az ajándéknak szánt könyvet. Használj olyan kendőt, amelynek színe és formája a megajándékozott tetszését is elnyeri.
Ajándékozz névnapra, vagy vendégségbe menet egy üveg bort a férfiaknak, és egy édes italt a nőknek. A két üveget együtt is becsomagolhatod.
Sokszor okoz gondot a nem szabvány mérető, nem szabályos ajándékok csomagolása. A furoshiki ezen is segít.
Két ajándék egyszerre. Válassz egy szép kendőt, és csomagold abba az ajándéknak szánt bort, vagy más italt.
Készíts ajándék táskát kendőből, és használd a táskát az egyéb kis ajándékait díszes csomagolásához.
A nő szereti a virágot. Ha ajándékot adsz, és egy nő kapja, lepd meg egy csokor virággal, vagy egy szál rózsával. Mindezt csomagold furoshikibe.
Ha gömb formájú ajándékot kell csomagolnunk, akkor sokszor megtorpanunk egy pillanatra. Hogy lesz ebből szép, és formás csomag. Hát furoshikivel.
Készíts ajándék furoshiki táskát nagy kerek fogantyúkkal, és ejtsd bele az ajándékaidat. Pakold tele a táskát apróságokkal, hogy legyen mit bontogatni.
Csomagold furoshikibe az ajándékodat. Mutatok egy hajtogatási módot, amelyet szabályos doboz formára használhatsz.
Színes papírból vidám ajándékdobozokat készíthetünk. Használjunk hozzá kicsit keményebb papírt, ha lehet, akkor lágy kartont.
A masni készítésnek ezer módja van, és a legtöbb nem túl bonyolult, de érdekes, és kreatív. Ez is egy ilyen egyszerű, de aranyos masni.
Vegyél olyan csomagoló papírt, amely nem szakad könnyen és kicsit keményebb anyagból van. Ebből könnyedén hajtogathatsz saját ajándékdobozt.
Hajtogass különleges ajándék dobozokat a számodra kiemelkedően fontos ünnepekre, azoknak a szeretteidnek, akiket szeretnél meglepni.
Hajtogass alkalmi ajándék dobozokat esküvőre, születésnapra, bármely fontos ünnepre. Ezzel a dobozzal emeled az ünnep fényét.
Az újrahasznosítás egyre nagyobb méreteket ölt. Mi is tegyünk valamit a Földért. Használjuk fel a háztartási hulladékot. Nagyon izgalmas, és hasznos dolgokat készíthetünk.
A gyerekek nagy izgalommal bontják ki az ajándékokat. Egy egy csomagolás maga is a kincsestárba kerül, ha elég izgalmas, és érdekes.
Piramis forma ajándékdobozokat készíthetsz, ha belekukkantasz ebbe a blogba. Ezek a dobozok rejthetnek cukrot, csoki, ékszert, bármit.
Az ajándék csomagolás művészete a fantázia szabadon eresztéséből áll. Sokszor a legegyszerűbb dolgokból hozhatsz ki a legtöbbet.
Csomagold ajándékaidat személyre szólóan. Egyszerű, de mutatós ajándék dobozka elkészítését, és sablonját találod meg ebben a blogban.
Az ajándékot becsomagolhatod egyszerű, egyszínű csomagoló papírral, amelyet aztán tetszésed szerint díszítesz.
A nem szabályos doboz forma ajándékok becsomagolásával sokszor bajlódunk, pedig léteznek helyes, és egyszerű ötletek.
Az ajándékok csomagolását egy egyszerű ötlettel egyedivé varázsolhatod. Sokszor vásárolt csomagoló anyagra sincs szükség, elég, ha a szekrényben kutatsz kicsit.
A kis ruhadarabokból, babaruhákból, vagy zokniból, alsóneműkből helyes kis süti csomagolást készíthetsz.
Mit rejt a kis csomag? Minél több apró meglepetés, az izgalom annál tovább tart. Kedves, és egyszerű ajándék tasakokba is rejtheted az ajándékaidat.
Magunk is elkészíthetjük az ajándékok csomagolásához illő dobozt, ajándék táskát. Kell egy sablon, dísz papír, és már készülhet is a csomag.
A csomagokat nem csak masnikkal lehet díszíteni. Használhatunk virágkötészetben használt “cukrozott” damilt is. Ezzel művészi csomókat készíthetünk.
A becsomagolt ajándékot díszítsük ki szalaggal, hajtogatott papír díszekkel, masnikkal.De hogyan? Lássunk néhány ötletet.
Ha van kedvünk, és energiánk, akkor bonyolultabb csomag díszeket is készíthetünk. Vegyünk színezett raffiát, és készítsük el a célszerszámot.
A díszítő masnikat meg lehet vásárolni boltokban is, de akkor olyan a színe, és az anyaga, amit kapsz, és kész. Csináld magad. Nagyobb élmény, és biztos olyan lesz, amilyet szeretnél.
Imádom a pöttyös dolgokat. A pöttyös csomagolás magában is tündéri, de a saját anyagából készült csomag dísszel együtt zabálni való.
A csomagolás saját anyagából készült csomag dísz, masni nagyon elegáns, letisztult hatást kelt. Az egy színű díszítés is szép, de a színes csomagoló anyagok is igényesen mutatnak.
Dobjuk fel ajándékainkat saját készítésű masnival, szalag csokorral. Az ötletes csomagolás örömet okoz a megajándékozottnak, és a készítőnek is.
Díszítsük az ajándékainkat édes pöttyös masnival, amelyet magunk készítünk. A pöttyös dekoráció lehet vidám, lehet elegáns, és bohém.
Az ötletes csomagolás fokozza az ajándék eszmei értékét. Készítsünk csomag díszt az alap csomagolásra, és a megajándékozott imádni fogja.
Az ajándékok csomagolása fontos része az ajándékozásnak. A dísz csomagolás fontos részét adja a masni, csomag dísz.
Az ajándékokat mindenféle módon, és formában be lehet csomagolni. Ebben a bejegyzésben bemutatok mutatós, változatos ötleteket.
Vidám, kedves saját készítésű csomagolási módok. A gyerekek nagyon szeretnek ajándékozni, díszíteni. Az itt összegyűjtött ajándék csomagolási ötleteket nekik ajánlom.
Csomagoljuk ajándékainkat élő levélbe. Van otthon banán fád? Akkor ne dobd ki a lehulló leveleket, hanem használd fel.
Masni, vagy virág. Mindkettőnek megfelel. Készíts csomag díszt az ajándékaidra vászonból. Egyszerű, és dekoratív.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!