Színes, vidám adventi ajtódísz, és naptár

Ha egy ajtódísz formájú adventi naptárt készítünk a gyerekszobára, akkor kettő legyet ütünk egy csapásra. Érdemes kipróbálni.
Tetszik? Oszd meg!

adventi naptár ajtódísz

Ezt az adventi naptárat könnyen, és viszonylag gyorsan el tudjuk készíteni. Annyi előkészületet azonban igényel, hogy időben el kell kezdeni gyűjteni hozzá a WC papír gurigákat. Azért a 24 darab nem két nap alatt jön össze.

A gurigák mellé szükségünk lesz még egy karton lapra, színes krepp papírokra, zsinórra, vagy szalagra, ragasztóra, és persze az apróságokra, vagy üzenetekre, amik a kis csomagokba kerülnek.

A kartonra helyezd fel szép egyenletes körben elrendezve a 24 gurigát, majd rajzold körbe a kapott íveket. Így meg is vannak a vonalak, amelyek mentén méretre, és formára tudod vágni a karton alapot.

A kivágott kartont fesd be, vagy vond be színes csomagolópapírral.

A krepp papírokat vágd fel olyan vastag csíkokra, amelyekkel könnyedén be tudod csomagolni a gurigákat úgy, hogy szép, szaloncukor formájúak legyenek.

Egyenként csomagold be az ajándékokkal betöltött gurigákat, rendezd el a karton alapon, majd miután mindegyik a helyén van, rögzítsd ragasztóval őket.

Ne felejtsd el megszámozni a szaloncukor csomagokat.

Tegyél akasztót szalagból elkészítve a naptárra, és tedd fel a kiszemelt helyére.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Advent

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Advent

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az adventi naptárak többsége nem csupán ajándékokat rejt, de többnyire maga a naptár is egy dísz, dekoráció a Karácsonyra feldíszített lakásban.
Sokan kedvelik napjainkban a minimál stílust. Számukra is vannak lehetőségek egyszerű vonalú adventi gyertyatartó készítésére.
Készíts ajándékba mini adventi mini koszorút apró gyertyákkal rusztikus teáscsészében, vagy általad dekorált dobozba.
Lepd meg a gyerekeket lufiból összeállított adventi naptárral. A lufik persze nem üresek, és ha a gyerek eldurrantja a napi darabot, az ajándék az ölébe hullik.
Az adventi naptárak elkészítésének ezer, meg egy módja van. A kivitelezés tényleg csak fantázia kérdése.
Amikor közelednek az ünnepek, jön az Advent, felmerül a kérdés, idén milyen adveni naptár legyen? Itt egy helyes ötlet.
Ha egy ajtódísz formájú adventi naptárt készítünk a gyerekszobára, akkor kettő legyet ütünk egy csapásra. Érdemes kipróbálni.
Az adventi naptárnak nem kell feltétlen kötött formájúnak lennie. Állhat darabokból, amelyeket kedved szerint rendezhetsz el a kiválasztott helyen.
Egy régi konyhai edény alapra épített adventi koszorú klasszikus hangulatot sugároz, ha megfelelő formában állítod össze. Nézd csak: