Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Számokból adventi koszorú

Ha teljesen új formára vágysz, akkor nézd meg ezt az adventi koszorút. Nagyon vagány, és érdekes. Cseppet sem klasszikus.
Tetszik? Oszd meg!

adventi koszorú

A minimál design itt egyértelműen látszik. Csupán számok, és egy két termésekkel díszített ágacska. De vajon hogy készíted el a számokat?

Nos, ez sem annyira bonyolult, főleg, ha még megvannak a gyerek régi játékai.

A számok gipszből vannak. Gipsz port sok helyen be tudsz szerezni. Hobbi boltban, építkezők áruházaiban.

Az öntőformához használhatsz magad készítette karton számokat is, de ha meg van a gyerek szivacs szőnyege, amelyen remélhetőleg számok is szerepeltek a kinyomható formák között, akkor szerencséd van, mert kész sablonnal rendelkezel.

adventre készülve

gipsz forma

Mielőtt nekiállsz a számok formába öntésének, szerezd be a gyertyákat, és a hozzájuk tartozó fém alapokat.

Ha minden meg van, akkor nekiállhatsz bekeverni a gipszet, és formába önteni. Amikor már kicsit szikkadt, akkor nyomd bele a gyertya tartókáit azokba a számokba, amelyek fektetve lesznek. Így kevesebbet kell faragnod.

Ha a gipsz teljesen megszáradt, akkor vedd ki a formából, és kezdd el lecsiszolni finom felületű dörzspapírral. Azt az oldalt különösen nagy figyelemmel csiszold egyenesre, amelyen a szám állni fog. Így biztosan stabilan tartja majd magát az alapon.

Óvatosan faragd ki a gyertya tartókájának helyét, majd távolítsd el a lehető legtöbb port a számok felületéről. Egy kis ragasztóval is rögzítsd a gyertya tartókáit. Folyékony ragasztót használj, mert ez jobban megfogja a gipszet.

Végül tedd a számokat tetszésed szerint elrendezve egy tálcára, vagy edénytartó lapra, illeszd a helyére a gyertyákat, majd minimális díszítéssel készítsd el véglegesre az adventi koszorúdat.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Advent

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Advent

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts ajándékba mini adventi mini koszorút apró gyertyákkal rusztikus teáscsészében, vagy általad dekorált dobozba.
Lepd meg a gyerekeket lufiból összeállított adventi naptárral. A lufik persze nem üresek, és ha a gyerek eldurrantja a napi darabot, az ajándék az ölébe hullik.
Az adventi naptárak elkészítésének ezer, meg egy módja van. A kivitelezés tényleg csak fantázia kérdése.
Amikor közelednek az ünnepek, jön az Advent, felmerül a kérdés, idén milyen adveni naptár legyen? Itt egy helyes ötlet.
Ha egy ajtódísz formájú adventi naptárt készítünk a gyerekszobára, akkor kettő legyet ütünk egy csapásra. Érdemes kipróbálni.
Az adventi naptárnak nem kell feltétlen kötött formájúnak lennie. Állhat darabokból, amelyeket kedved szerint rendezhetsz el a kiválasztott helyen.
Egy régi konyhai edény alapra épített adventi koszorú klasszikus hangulatot sugároz, ha megfelelő formában állítod össze. Nézd csak:
Ha teljesen új formára vágysz, akkor nézd meg ezt az adventi koszorút. Nagyon vagány, és érdekes. Cseppet sem klasszikus.
Ajándékozd meg a családtagjaidat saját készítésű adventi naptárral. Ebbe aztán akár évente tölthetsz fel új kis meglepetéseket.