Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Régi képkeretből adventi naptárak

A régi, már nem használt képkeretek tökéletes alapanyagok saját készítésű ajándékokhoz, dekorációkhoz. Sokféle adventi naptárat is lehet belőle készíteni.
Tetszik? Oszd meg!

Minél nagyobb a képkeret, annál könnyebb dolgozni vele. A képkeretet befesthetjük, antikolhatjuk, decupage-olhatjuk, vagy akár bevonhatjuk textillel. Nézzünk néhány ötletet:

Ebbe a képkeretbe 24 különböző mérető dobozt ragasztottak, amelyek rejtik az ajándékokat. A dobozok egyenként meg vannak festve, de szalvéta technikával is befedhetjük őket. A dobozok tetején találhatók a számok. Nagyon helyes darab, és bármilyen szín összeállításban el lehet készíteni, amely megy a lakásunk dekorációjához.

Ebben az összeállításban a fehér piros kombinációja, és az egyszerű vonalak, pöttyök használata nagyon szép, letisztult stílusú, de a piros helyettesíthető zölddel, barnával, arannyal. A csipeszek ragasztóval rögzítettek a háttérhez. Ügyeljünk arra, hogy a ragasztó olyan erejű legyen, amely megtartja az általunk választott apró ajándékokkal töltött tasakokat. Nagyon dekoratív, gyönyörű darab.

Ez a fehér színtől a bézsen keresztül a barnáig több árnyalatot felvonultató adventi naptár szintén nagyon izgalmas, és szép. Mindenféle díszek teszik még különlegesebbé. Ilyet akkor készítsünk, ha találunk olyan forrást, ahonnan különleges, egyedi díszeket tudunk szerezni. Ez lehet egy antikvitás, bolha piac, vagy egy jobb minőségű lakásberendező bolt.

A színes keret, hangulatos, eklektikus papírdíszekkel vidám hatást kelt. Ez igazán gyerekeknek való darab. Nincs szükség háttéranyagra, elég csupán a keret, melyre hátulról vékony kartonból, vagy lécekből keresztpántokat ragasztunk, esetleg szegecselünk. Ezekre aztán szalaggal, spárgával, vagy csipesszel rögzíthetjük a kis csomagokat, üzeneteket, képeket. 

Az előző adventi naptárhoz hasonlóan itt sincs szükség a képfelületre, csupán a keretre. A kis csomagok a kép hátulján keresztben kifeszített, és rögzített spárgára kötözzük fel, vagy csipesszel rögzítjük. A keret és a csomagoló anyag színei harmonizálnak, de ha jól megnézzük, a csomagocskákat összekötő szalagok finom össze-visszasága kiemeli, hangulatossá teszi a hatást.

Itt is csak a fantázia szab határt a képzeletnek. Bátran nézzünk körül otthon, szedjük össze a kellékeket. Döbbenten fogjuk tapasztalni, hogy sokszor minimális pénzbefektetéssel is csodás dolgokat tudunk létrehozni.

Tetszik? Oszd meg!

Advent

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Advent

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor közelednek az ünnepek, jön az Advent, felmerül a kérdés, idén milyen adveni naptár legyen? Itt egy helyes ötlet.
Ha egy ajtódísz formájú adventi naptárt készítünk a gyerekszobára, akkor kettő legyet ütünk egy csapásra. Érdemes kipróbálni.
Az adventi naptárnak nem kell feltétlen kötött formájúnak lennie. Állhat darabokból, amelyeket kedved szerint rendezhetsz el a kiválasztott helyen.
Egy régi konyhai edény alapra épített adventi koszorú klasszikus hangulatot sugároz, ha megfelelő formában állítod össze. Nézd csak:
Ha teljesen új formára vágysz, akkor nézd meg ezt az adventi koszorút. Nagyon vagány, és érdekes. Cseppet sem klasszikus.
Ajándékozd meg a családtagjaidat saját készítésű adventi naptárral. Ebbe aztán akár évente tölthetsz fel új kis meglepetéseket.
Készíts tortatartóból adventi gyertya koszorú tálat. Nagyon helyes, és különleges, akár ajándéknak is kiváló lehet.
Adventi naptárt, sokfélét találsz a neten. Vannak nagyobb, és vannak kisebb munkát igénylő darabok, de valamennyi nagyon ötletes.
Készíts adventi üzenetnaptárt a családtagjaidnak, és lepd meg őket ezzel az élménysorozattal, ami még intenzívebben hangol a karácsonyra.