Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Adventi naptár kis zoknikból

A baba holmik elég aprók ahhoz, hogy felhasználjuk adventi naptár készítéshez. Akár kis kesztyűket, sapkákat is használhatunk.
Tetszik? Oszd meg!

csíkos, pöttyös zokni adventi naptár

Bemutatok néhány adventi naptár ötletet kis baba zoknikból:

Kellékek:
24 kis zokni
egy hosszú szalag
Szám matricák, de ha kedvünk van, rá is hímezhetjük a számokat
Apró csipeszek (ezeket hobbi, illetve dekorációs boltokban lehet kapni)
Apró töltelékek (kinyomtatott mesék, csoki, cukor, apró játékok)

Elkészítés:

1. Szerezz 24 kis zoknit. Lehet 24 különböző, és méretre sem kell stimmelnie, hisz édes akkor is, ha eltérőek a méretek, de lehet akár 12 pár is, össze vissza felaggatva.

- ha pici babád van, akkor egyszerű, hisz nem mennek tönkre,

- turikból fillérekért be lehet szerezni

- köthetsz is apró darabokat, ha járatos vagy a zoknikötésben


2. Rakd ki őket egymás mellé, és nézd meg, hogy mutat a legjobban. Bátran keverd, keresd a megfelelő sorrendet, és távolságot, ami a szemednek a legjobban tetszik.

3. Vágd el a szalagot a kívánt hosszúságúra. Ne feledd, hogy a végeken kell a ráhagyás, hogy fel tudd kötni oda, ahol a helye lesz.

4. Lásd el számokkal a kis zoknikat. Ez lehet matrica, vagy hímzés, akár filccel is dolgozhatunk, de ki is vághatod decor gumiból, vagy filcből a számokat.

5. Ha szeretnél a kis zoknik közé díszeket fűzni gyöngyökből, termésekből, színes papírból, ezt még most tedd meg, mielőtt felcsiptetnéd a zoknikat.

6. Csiptetsd fel a zoknikat a már előre kitalált sorrendben.

7. Helyezd el a kis ajándékokat a zoknikba. Ha súlyosabb ajándékokat teszel a zoknikba, akkor használhatsz háztartási csipeszeket is, mert az többet bír.

Néhány ötlet a zoknikhoz:

sokszínű, vidám dísz

apróságok

kötött, horgolt csodák

mintás, kötött

Jó munkát, és élvezetes időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Advent

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Advent

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az adventi naptárak többsége nem csupán ajándékokat rejt, de többnyire maga a naptár is egy dísz, dekoráció a Karácsonyra feldíszített lakásban.
Sokan kedvelik napjainkban a minimál stílust. Számukra is vannak lehetőségek egyszerű vonalú adventi gyertyatartó készítésére.
Készíts ajándékba mini adventi mini koszorút apró gyertyákkal rusztikus teáscsészében, vagy általad dekorált dobozba.
Lepd meg a gyerekeket lufiból összeállított adventi naptárral. A lufik persze nem üresek, és ha a gyerek eldurrantja a napi darabot, az ajándék az ölébe hullik.
Az adventi naptárak elkészítésének ezer, meg egy módja van. A kivitelezés tényleg csak fantázia kérdése.
Amikor közelednek az ünnepek, jön az Advent, felmerül a kérdés, idén milyen adveni naptár legyen? Itt egy helyes ötlet.
Ha egy ajtódísz formájú adventi naptárt készítünk a gyerekszobára, akkor kettő legyet ütünk egy csapásra. Érdemes kipróbálni.
Az adventi naptárnak nem kell feltétlen kötött formájúnak lennie. Állhat darabokból, amelyeket kedved szerint rendezhetsz el a kiválasztott helyen.
Egy régi konyhai edény alapra épített adventi koszorú klasszikus hangulatot sugároz, ha megfelelő formában állítod össze. Nézd csak: