Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Adventi naptár gyufásdobozokból

Ajándékozd meg a családtagjaidat saját készítésű adventi naptárral. Ebbe aztán akár évente tölthetsz fel új kis meglepetéseket.
Tetszik? Oszd meg!

Adventi naptár gyufásdobozokból

A neten ennek a naptárnak sok sok változata van fent. Mikor először láttam, azt gondoltam, hogy nagyon szép, de biztos bonyolult elkészíteni. Hát nem az. Most találtam egy képsort, ahol megmutatják lépésről lépésre, hogyan készül el. Nagyon egyszerű, és aztán akár ékszerdoboznak is használhatod a 24 kis fiókocskát. Ez már csak attól függ, hogyan díszíted ki a dobozt.

Mi kell hozzá: 24 darab gyufásdoboz a fiókokhoz, 24 darab gomb, vagy 24 darab kis szalag, és gyöngy a fiók fogantyúkhoz, két karton lap az aljára, és a tetejére, ragasztó, és a díszítéshez festék, színes papír, egyéb apróságok.

Nézd végig a képeket, és máris látod, hogy készül ez a szép kis ajándék. Az alsó sor gyufásdobozait tedd a kartonlapra egymás mellé úgy, hogy négyzet alakban álljanak, majd ehhez mérten vágd ki a megfelelő méretet a kartonból. Kettő darabot készíts. Vond be színes papírral, vagy fesd be a kartonlapokat.

Soronként ragaszd fel a dobozokat a kartonlapra, és egymáshoz, majd vedd ki a dobozok közepét. Ha gyöngyből, és szalagból készíted a fogantyút, akkor lyukaszd át mindegyik dobozt a fogantyúk helyén, ha pedig ragasztani fogod a fogantyút, akkor várj még.

ragassz színes papírokat a gyufásdoboz belsők elejére, vagy fesd be mindet, majd rögzítsd szalaggal a gyöngyöket, vagy ragasztóval a fogantyúkat. Ezután tedd vissza a helyére mindegyiket.

Színes papírokkal, vagy festékkel és az egyéb apróságokkal vond be, díszítsd ki kívülről az összeállított dobozt, majd ha elkészültél, ragaszd rá a tetejére a második kartonlapot.

Adventi naptár gyufásdobozokból 1

Adventi naptár gyufásdobozokból 2

Adventi naptár gyufásdobozokból 3

Adventi naptár gyufásdobozokból 4

Adventi naptár gyufásdobozokból 5

Adventi naptár gyufásdobozokból 6

Adventi naptár gyufásdobozokból 7

Adventi naptár gyufásdobozokból 8

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Advent

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Advent

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az adventi naptárak többsége nem csupán ajándékokat rejt, de többnyire maga a naptár is egy dísz, dekoráció a Karácsonyra feldíszített lakásban.
Sokan kedvelik napjainkban a minimál stílust. Számukra is vannak lehetőségek egyszerű vonalú adventi gyertyatartó készítésére.
Készíts ajándékba mini adventi mini koszorút apró gyertyákkal rusztikus teáscsészében, vagy általad dekorált dobozba.
Lepd meg a gyerekeket lufiból összeállított adventi naptárral. A lufik persze nem üresek, és ha a gyerek eldurrantja a napi darabot, az ajándék az ölébe hullik.
Az adventi naptárak elkészítésének ezer, meg egy módja van. A kivitelezés tényleg csak fantázia kérdése.
Amikor közelednek az ünnepek, jön az Advent, felmerül a kérdés, idén milyen adveni naptár legyen? Itt egy helyes ötlet.
Ha egy ajtódísz formájú adventi naptárt készítünk a gyerekszobára, akkor kettő legyet ütünk egy csapásra. Érdemes kipróbálni.
Az adventi naptárnak nem kell feltétlen kötött formájúnak lennie. Állhat darabokból, amelyeket kedved szerint rendezhetsz el a kiválasztott helyen.
Egy régi konyhai edény alapra épített adventi koszorú klasszikus hangulatot sugároz, ha megfelelő formában állítod össze. Nézd csak: