Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Adventi naptár ágakból

Adventi naptárat ágakból is készíthetünk, és ezek biztos, hogy egyediek lesznek, hála a természet sokszínűségének. Nézzünk pár ötletet.
Tetszik? Oszd meg!

Ágakat bárhol találunk.Lehet ez egy szép göcsörtös, ágas bogas száraz ág, vagy gyöngyfűz. Ha nyitott szemmel járunk a parkokban, erdőben, a hátsó kertben, akkor biztosan ráakadunk egy szép példányra, vagy egy csokornyi kisebbre, és már kezdődhet is az alkotás:

Ezüst lila szalagos adventi ágak

Ennek az adventi naptárnak az a különlegessége amellett, hogy ránézni is gyönyörűség, hogy az ágait külön lefújták festékkel, és utána kötötték rá a színben megegyező csomagocskákat. A lila szalagok élénkítik, megtörik az egyhangúságot. A csomagocskák közé apró papír, vagy fóliába csomagolt díszek vannak. Attól is érdekesebb a naptár, hogy a csomagok eltérő formájúak, és méretűek.

minimál design adventi fa

Ez az adventi naptár már már a minimál design egyszerűségét követi a ttartó cserepével, színeivel. A ki kézzel varrt zsákocskák narancs színű dominanciája is arra utal, hogy ezt a naptárat a lakás színeihez komponálták. Az ötlet mindenesetre nagyon jó, hiszen ennek a naptárnak az elkészítéséhez is elég egy kis szépérzék, néhány egy színű kavics az udvarról, egy faág, és minimális varrni tudás a zsákocskák elkészítéséhez. Persze a zacskók megtöltéséhez már törhetjük a fejünket alaposan.

Kézműves advent

Madarak az adventi naptáron

Ez az adventi naptár nagyon tetszik nekem, bár azt hiszem, ha nem csak a formát, de a mintát is követni szeretnénk, akkor komoly kézügyességgel kell rendelkeznünk. A csőváza, a kis papírtölcsérek elkészítése azonban nem nehéz, és akkor már azzal a mintával, és olyan madárkákkal díszítjük, amilyennel csak akarjuk. Míg a 24 tölcsér elkészül, gyakorolni is van időnk, és lehetőségünk.

Adventi naptár karácsonyfa díszekkel

Ez a feldíszített gyöngyfűz ág igazi karácsonyi hangulatot idéz. Csokis dobozok, filc csizmácskák, csillámos piros festékkel befújt csipkebogyók, karácsonyi cukorka, karácsonyfa díszek, minden van rajta, akár egy kis karácsonyfa. Tüneményes. A gyerekek imádják az ilyet, és bármit rárakhatunk, amibe ajándékot lehet rejteni.

Advent a kandalló előtt

Advanti naptár, egy hosszú ágból, spárgából, és 24 hajtogatott papírgúlából. Persze a háttérben a kandalló sokat dob a hangulaton, de szerintem egy ilyen naptár a sima falfelület, vagy néhány cserepes virág előtt is mutat.

Irány a természet, és kutassuk fel a fiókokat. A naptárhoz elég beszerezni ágat, papírt, ragasztót, és már kezdődhet is a munka. Ha elkészültünk, akkor szép lassan feltöltögethetjük, hogy mire eljön az idő, már csak bontogatni kelljen a kis meglepiket...

Tetszik? Oszd meg!

Advent

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Advent

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az adventi naptárak többsége nem csupán ajándékokat rejt, de többnyire maga a naptár is egy dísz, dekoráció a Karácsonyra feldíszített lakásban.
Sokan kedvelik napjainkban a minimál stílust. Számukra is vannak lehetőségek egyszerű vonalú adventi gyertyatartó készítésére.
Készíts ajándékba mini adventi mini koszorút apró gyertyákkal rusztikus teáscsészében, vagy általad dekorált dobozba.
Lepd meg a gyerekeket lufiból összeállított adventi naptárral. A lufik persze nem üresek, és ha a gyerek eldurrantja a napi darabot, az ajándék az ölébe hullik.
Az adventi naptárak elkészítésének ezer, meg egy módja van. A kivitelezés tényleg csak fantázia kérdése.
Amikor közelednek az ünnepek, jön az Advent, felmerül a kérdés, idén milyen adveni naptár legyen? Itt egy helyes ötlet.
Ha egy ajtódísz formájú adventi naptárt készítünk a gyerekszobára, akkor kettő legyet ütünk egy csapásra. Érdemes kipróbálni.
Az adventi naptárnak nem kell feltétlen kötött formájúnak lennie. Állhat darabokból, amelyeket kedved szerint rendezhetsz el a kiválasztott helyen.
Egy régi konyhai edény alapra épített adventi koszorú klasszikus hangulatot sugároz, ha megfelelő formában állítod össze. Nézd csak: