Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Adventi naptár ágakból

Adventi naptárat ágakból is készíthetünk, és ezek biztos, hogy egyediek lesznek, hála a természet sokszínűségének. Nézzünk pár ötletet.
Tetszik? Oszd meg!

Ágakat bárhol találunk.Lehet ez egy szép göcsörtös, ágas bogas száraz ág, vagy gyöngyfűz. Ha nyitott szemmel járunk a parkokban, erdőben, a hátsó kertben, akkor biztosan ráakadunk egy szép példányra, vagy egy csokornyi kisebbre, és már kezdődhet is az alkotás:

Ezüst lila szalagos adventi ágak

Ennek az adventi naptárnak az a különlegessége amellett, hogy ránézni is gyönyörűség, hogy az ágait külön lefújták festékkel, és utána kötötték rá a színben megegyező csomagocskákat. A lila szalagok élénkítik, megtörik az egyhangúságot. A csomagocskák közé apró papír, vagy fóliába csomagolt díszek vannak. Attól is érdekesebb a naptár, hogy a csomagok eltérő formájúak, és méretűek.

minimál design adventi fa

Ez az adventi naptár már már a minimál design egyszerűségét követi a ttartó cserepével, színeivel. A ki kézzel varrt zsákocskák narancs színű dominanciája is arra utal, hogy ezt a naptárat a lakás színeihez komponálták. Az ötlet mindenesetre nagyon jó, hiszen ennek a naptárnak az elkészítéséhez is elég egy kis szépérzék, néhány egy színű kavics az udvarról, egy faág, és minimális varrni tudás a zsákocskák elkészítéséhez. Persze a zacskók megtöltéséhez már törhetjük a fejünket alaposan.

Kézműves advent

Madarak az adventi naptáron

Ez az adventi naptár nagyon tetszik nekem, bár azt hiszem, ha nem csak a formát, de a mintát is követni szeretnénk, akkor komoly kézügyességgel kell rendelkeznünk. A csőváza, a kis papírtölcsérek elkészítése azonban nem nehéz, és akkor már azzal a mintával, és olyan madárkákkal díszítjük, amilyennel csak akarjuk. Míg a 24 tölcsér elkészül, gyakorolni is van időnk, és lehetőségünk.

Adventi naptár karácsonyfa díszekkel

Ez a feldíszített gyöngyfűz ág igazi karácsonyi hangulatot idéz. Csokis dobozok, filc csizmácskák, csillámos piros festékkel befújt csipkebogyók, karácsonyi cukorka, karácsonyfa díszek, minden van rajta, akár egy kis karácsonyfa. Tüneményes. A gyerekek imádják az ilyet, és bármit rárakhatunk, amibe ajándékot lehet rejteni.

Advent a kandalló előtt

Advanti naptár, egy hosszú ágból, spárgából, és 24 hajtogatott papírgúlából. Persze a háttérben a kandalló sokat dob a hangulaton, de szerintem egy ilyen naptár a sima falfelület, vagy néhány cserepes virág előtt is mutat.

Irány a természet, és kutassuk fel a fiókokat. A naptárhoz elég beszerezni ágat, papírt, ragasztót, és már kezdődhet is a munka. Ha elkészültünk, akkor szép lassan feltöltögethetjük, hogy mire eljön az idő, már csak bontogatni kelljen a kis meglepiket...

Tetszik? Oszd meg!

Advent

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Advent

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts ajándékba mini adventi mini koszorút apró gyertyákkal rusztikus teáscsészében, vagy általad dekorált dobozba.
Lepd meg a gyerekeket lufiból összeállított adventi naptárral. A lufik persze nem üresek, és ha a gyerek eldurrantja a napi darabot, az ajándék az ölébe hullik.
Az adventi naptárak elkészítésének ezer, meg egy módja van. A kivitelezés tényleg csak fantázia kérdése.
Amikor közelednek az ünnepek, jön az Advent, felmerül a kérdés, idén milyen adveni naptár legyen? Itt egy helyes ötlet.
Ha egy ajtódísz formájú adventi naptárt készítünk a gyerekszobára, akkor kettő legyet ütünk egy csapásra. Érdemes kipróbálni.
Az adventi naptárnak nem kell feltétlen kötött formájúnak lennie. Állhat darabokból, amelyeket kedved szerint rendezhetsz el a kiválasztott helyen.
Egy régi konyhai edény alapra épített adventi koszorú klasszikus hangulatot sugároz, ha megfelelő formában állítod össze. Nézd csak:
Ha teljesen új formára vágysz, akkor nézd meg ezt az adventi koszorút. Nagyon vagány, és érdekes. Cseppet sem klasszikus.
Ajándékozd meg a családtagjaidat saját készítésű adventi naptárral. Ebbe aztán akár évente tölthetsz fel új kis meglepetéseket.