Ajándék Katalógus.hu ötletek ajándékozáshoz!
Ajándék Katalógus.hu

Virág

Születésnapi ajándék ötletek

Fali pohártartó bakelit lemezből

A férfiakat nem mindig egyszerű megajándékozni, ám vannak olyan alapanyagok, amelyekből kifejezetten férfias ajándékok készíthetőek.

Ékszertartó tálka

Ajándékozd meg nő ismerőseidet kis, saját készítésű ékszertartó tálkával, amelyet a saját kezét véve alapul készítesz el.

Drót medál gyöngyökkel

Készíts ékszert az ünnepelt nőnek, ha Ő szereti a nyakláncokat váltogatni, és minden ruhájához a legalkalmasabb kiegészítőket felvenni.

Több születésnapi ötlet...

Mese Kártyák

A saját mesének mindig varázsa van. Ha pedig ezt a gyerekkel együtt találjátok ki, akkor minden mese maga lesz a csoda.

Marionett madár készítése

Készíts marionett bábut a gyereknek, hadd játssza el a kedvenc történeteit, és élvezze a marionett figurák vidám, vicces mozgását.

Csocsó játék kartondobozból

A csocsó játékot sokan szeretik. Még azok a gyerekek, felnőttek is, akik a fociért esetleg nincsenek oda. Készíts a gyerekeknek csocsó asztalt kartondobozból.


Ballagási ajándékok

A ballagás kifejezés a latin valetans (búcsúzó) szóból ered, a szokás pedig Selmecbányáról, ahol az 1870-es éveiben az erdészeti és bányászati akadémia hagyományaként a hallgatók a “Ballag már a vén diák...” kezdetű dal éneklésével búcsúztak el iskolájuktól.

A ballagás szokása, a végzős diákok búcsúja középiskolájuktól az 1900-as évek elején vált általánossá.A ballagási ajándékoknak fontos célja van! A ballagás, - mely az iskola sikeres befejezésének jelképeke - fontos mérföldkő ... tovább

... a fiatalok életében. Ebben a sikerben és örömben osztozik a hozzá közel állókkal a ballagó diák. A ballagási ajándék célja, hogy emelje az ünnep fényét, emléket állítson a napnak. Fontosságát nem a ballagási ajándék értéke adja. Sokkal fontosabb az amit jelképez. Érdemes tehát egy kis időt szentelni a kiválasztására.

Ballagási ajándék ötletek

A legfontosabb, hogy ne vállaljuk túl magunkat, és olyan értékű ballagási ajándékot adjunk, amennyit nélkülözni tudunk, és amennyit ennél fogva őszinte örömmel tudunk adni.

Csináld magad! Ballagásra ajándék

Egyedi ballagó pohár a vén diáknak

Készíts ötletes, egyedi ballagó poharat a vén diáknak. Ezzel koccinthat, amikor megünneplitek a teljesítményét, és aztán elteheti emlékbe.

Csoki levél a vén diáknak

Tündéri ötletet találtam a neten, ami aranyos ajándék ötlet a ballagó fiatalnak, akár középiskolából, akár a felsőoktatásból kerül ki végzősként.

Ballagási kalap doboz

Mitől lesz az ajándék az alkalomhoz illő? Természetesen attól is, hogy oda illőnek érezzük, avagy sem, de leginkább a csomagolástól, a díszítéstől.

Ballagásra dekorált lufi

Készítsd el a saját ballagási lufiját az iskolát otthagyó vén diáknak. Ajándékozd meg egy léggömbbel.

Fénykép az elején és a végén

Ha olyan szerencsés vagy, hogy készült fénykép a ballagóról akkor is, amikor az első napját töltötte az iskolában, akkor van egy ajándék ötletem.

Meglepetés album

Egy album sok mindent rejthet. Sőt, akár több dolgot egyszerre. Ajándékozz ilyen meglepetés albumot a ballagó diáknak.

Nyaklánc ballagásra

Csokiból, cukorból, és pénzből készült nyaklánccal is meglephetjük ballagása alkalmából a vén diákot. Nézd csak:

Ballagási üdvözlőlapok

Készíts személyes, és egyesi üdvözlőlapokat a családi ünnepekre. Nézd ezeket a ballagásra ajánlott lapokat.

Pénz origami - Csillag

Vannak olyan alkalmak, amikor pénzt ajándékozunk. Ez sok embernek okoz gondot, mert nem tudja, milyen formában tegye meg.

Rózsacsokor papírpénzből

A ballagás valami elhagyása, és egy új kezdet. Hogy mi jön ezután? A fiatalok terveket szőnek. Utazni akarnak, új iskolát kezdenek.

Terv persely ajándékba

A nagy tervekhez pénz kell. Egy európai utazás, egy új laptop, vagy PS3. Segíthetünk, hogy az álmok valóra válhassanak.

Emlék tartály

A középiskola, főiskola, egyetem évei alatt összegyűlt sztorik, vizsga történetek, amelyeken nagyokat nevetünk, és minden társaságban előkerülnek, idővel megkopnak.

Ballagási idézetek

Nem tudom, nem azért vannak-e kivilágítva a csillagok, hogy egy napon mindenki megtalálhassa a magáét./Antoine de Saint-Exupéry/

Fényképes csokor

Egy virágcsokor önmagában is szép, és kedves ajándék. Ám ezt is személyesebbé tehetjük néhány ötlet segítségével.

Nyalóka ballagási kalapban

Ballagásra készíthetünk apró ajándékokat, amelyeket az ünnepi ebéden adunk a vendégeknek, vagy a ballagó megajándékozhatja vele a társait.

Apró ajándék ötlet ballagásra

A saját készítésű ajándékoknak nagy sikere van az ajándékozottak körében, mert a saját készítésű ajándék mindig személyes.

Fotó kollázs ajándékba

A fotókból készített ajándékok mindenki számára élményt jelentenek. Ahányszor ránézel, eszedbe jut az, akit a képen látsz, és az esemény, ahol készült a kép.

Fotokollázs és színes magazin

Ebben a blogban egy fotómontázs 3D asztaldíszt mutatok be. A neten találtam, és nagyon tetszik az ötlet, ezért úgy gondoltam, nektek is látni kell.

Bölcs tanácsok ajándékba

Amikor abbahagyunk egy iskolát, tovább lépünk, érzékenyek leszünk a körülöttünk levőkre. Még egy kamasz is könnyebben elfogadja az ilyenkor érkező iránymutatáskokat.

Régi kedvenc új formában

Amikor kirepül a gyerek, az megérinti az egész családot. A szoba üresen marad, és ő nem biztos, hogy magával meri vinni a régi kedvenceket.


Ballagási ajándékok

Ékszer

Gyönyörű ékszereink vannak! A nők szívét egy szép ékszerrel bármikor meg lehet dobogtatni! Kiváló ajándék ötleteink vannak!

Egyedi ajándékok

Tedd személyessé az ajándékot. Egyedi ajándék ötleteink között rengeteg kölönleges ajándék ötletet találsz!

Vicces ajándékok

A nevetés mindig jó ajándék! Egy tréfás, mókás, vicces ajándékkal garantáltan Te aratod le a legtöbb nevetést bármely ünnepi alkalommal!

Ajándék ajánló

Google+